Укр
Рус
Кекси Випічка Американська кухня

Кекс на сметані

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

904 - переглядів
85 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кекс на сметані - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати вологий чорничний кекс на сметані. Свіжа або заморожена чорниця поєднується з корицею, коричневим цукром і горіховою начинкою. Завершіть випічку, рясно посипавши цукровою пудрою або кондитерським цукром.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кекс на сметані" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири16.2 гр.
  • Вуглеводи48.2 гр.
  • Калорії357 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку включіть розігрітися духовку до 180 градусів. Потім у велику миску помістіть вершкове масло, яке попередньо наріжте невеликими кубиками. Далі засипте до маслf цукор і за допомогою міксера збийте все, до легкого і повітряного стану.

Крок - 1
02

Далі в миску з утвореною масою розбийте курячі яйця по одному, потім додайте сметану високої жирності (краще, якщо домашню) і екстракт ванілі. Знову все ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної маси.

Крок - 2
03

Потім в глибокій мисці змішайте заздалегідь просіяне борошно, розпушувач для тіста і сіль. Далі пересипте змішані сухі інгредієнти в миску з раніше підготовленою масляною масою і добре перемішайте, до утворення однорідної суміші без грудок.

Крок - 3
04

Далі ретельно помийте під проточною водою свіжу чорницю, обсушіть і покладіть в миску. Потім посипте ягоди цукровою пудрою і перемішайте.

Крок - 4
05

Викладіть ягоди в раніше підготовлене тісто і ще раз все добре перемішайте, до об'єднання продуктів. Викладіть половину тіста в присипану борошном форму для випічки.

Крок - 5
06

У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, суху корицю і подрібнені волоські горіхи. Розсипте половину утвореної суміші по викладеному тісту в формі.

Крок - 6
07

Потім знову залийте в форму залишившеся рідке тісто, і посипте по всьому периметру суміш з горіхів. Використовуючи ніж або тонкий шпатель, утворіть невеликі надрізи на майбутній випічці, щоб рівномірно розподілити шар цукру в кекс.

Крок - 7
08

Надішліть форму для випічки в розігріту духовку і випікайте протягом 55-60 хвилин або поки ніж, або зубочистка, вставлена ​​в випікаючийся виріб, не вийде чистою. Охолодіть готову випічку в формі для випічки над решіткою.

Крок - 8
09

Потім переверніть випічку на тарілку і сильно постукайте, щоб акуратно відокремити від форми для випічки. Посипте готовий охолоджений кекс на сметані кондитерським цукром безпосередньо перед подачею на стіл.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Нирки - покроковий рецепт, фото 1 Нирки 35 5 2 з 5 - детальніше -
Піца Домашня - покроковий рецепт, фото 1 Піца Домашня 50 3 4 з 5 - детальніше -
Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Тісто для піци - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для піци 120 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кетчуп - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп 80 1 2 з 5 - детальніше -
Бринза - покроковий рецепт, фото 1 Бринза 50 1 2 з 5 - детальніше -
Харчо по домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Харчо по домашньому 180 4 3 з 5 - детальніше -