Укр
Рус
Торти Випічка Таджицька кухня

Кефірний торт

( 4.9231 4 513 13 оцінок)

2517 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Кефірний торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Таджицька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Представляємо вам рецепт апетитного торта на кефірі. Навіть якщо це найпростіший рецепт, приготований в рекордно короткі терміни, ви отримаєте чудовий результат. Побалуйте своїх близьких від цих ласощів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кефірний торт" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири7.9 гр.
  • Вуглеводи44.3 гр.
  • Калорії269 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для того щоб приготувати торт, необхідно замісити тісто. Дістаньте кефір і відміряйте необхідну кількість. Краще використовувати кисломолочний продукт жирністю 2,5%. Налийте кефір в якусь ємність і киньте в нього розпушувач. Ретельно розмішайте ложкою і залиште хвилин на 10, щоб пішла реакція.

Крок - 1
02

Далі вам знадобиться глибока миска. Насипте в неї вказану в рецепті кількість цукру і киньте пакетик ванільного цукру. Вбийте по одному курячі яйця. Дістаньте таке пристосування як міксер. З його допомогою збийте дані інгредієнти до утворення пишності.

Крок - 2
03

У миску зі збитою яєчно - цукровою масою вилийте кефір з розпушувачем. Ретельно розмішайте все за допомогою вінчика. Міксер для приготування даної випічки вже більше не знадобиться.

Крок - 3
04

Відміряйте потрібну кількість борошна і обов'язково просійте її через сито. В процесі просіювання борошно насичується киснем, і в підсумку випічка виходить більш пишною. Поступово додавайте борошно в миску з кефіро - яєчно - цукровою сумішшю. Акуратно вводіть за допомогою вінчика.

Крок - 4
05

Попередньо замочіть в гарячій воді родзинки і залиште на 10 хвилин. Потім злийте воду і промокніть зайву вологу з родзинок паперовим рушником. Киньте підготовлені родзинки в тісто і перемішайте.

Крок - 5
06

Нарешті, додайте в тісто розтоплене масло. Акуратно перемішайте вігчиком повільними рухами. За консистенцією тісто має вийти, як густа сметана.

Крок - 6
07

Дістаньте силіконову форму для випічки і змастіть її маслом. У підготовлену форму вилийте тісто і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте протягом 35 - 40 хвилин, готовність перевіряйте за допомогою дерев'яної шпажки або зубочистки.

Крок - 7
08

Готовий кефірний торт дістаньте з духовки і перемістіть з форми на плоску тарілку. Коли трохи охолоне - потрусіть цукровою пудрою. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шарики сирні - покроковий рецепт, фото 1 Шарики сирні 15 2 2 з 5 - детальніше -
Юшка в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Юшка в мультиварці 35 4 3 з 5 - детальніше -
Вареники з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з капустою 75 4 3 з 5 - детальніше -
Салат новорічний з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 Салат новорічний з чорносливом 40 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тарталетки з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з тунцем 40 4 2 з 5 - детальніше -
Печеня з курки з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з курки з картоплею 80 4 3 з 5 - детальніше -
Спагеті в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті в мікрохвильовці 40 3 3 з 5 - детальніше -
Макарони болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Макарони болоньєзе 40 3 3 з 5 - детальніше -