Укр
Рус
Смузі Напої Американська кухня

Кавуново-банановий смузі

( 4.8333 4 56 6 оцінок)
710 - переглядів
35 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
Кавуново-банановий смузі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Найчастіше хочеться урізноманітнити повсякденний раціон харчування, при цьому, щоб страва була і поживною, і низькокалорійною. Ось тут на виручку і приходять освіжаючі, та ще й корисні напої - смузі. Такі варіанти сніданку не просто смачні, але ще і ситні, та до того ж, можуть запросто зарядити енергією на весь день. Варіантів цієї страви чимало, але думаю, вам сподобається наш тонізуючий кавуново-банановий смузі. У міру густий, солодкий і обволікаючий коктейль, який має тонкий аромат, здатний втамувати спрагу, прибрати почуття голоду, до того ж готується буквально кілька хвилин.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кавуново-банановий смузі" (на 100 грам)

  • Білки0.2 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи8.4 гр.
  • Калорії40 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перш, ніж ви приступите до приготування справжніх ласощів, варто врахувати той факт, з якими саме продуктами поєднується в смузі кавун. А він дуже гарний у поєднанні зі всілякими ягодами і фруктами, тому завжди легко придумати, що в цей коктейль можна додати. Часом це можуть бути найнесподіваніші сполучення інгредієнтів. Непогано кавуново - банановий смузі доповнити лимоном, а якщо ще додати м'яту, то в результаті можна отримати напій, що нагадує знаменитий «Мохіто». Головне правило для бездоганного смузі - продукти попередньо охолоджені. Тому візьміть банан, очистіть від шкірки, наріжте кільцями і помістіть в морозилку, щоб заморозити.

Крок - 1
02

Кавун теж добре охолодіть і тільки потім виріжте м'якоть, видаливши насіння. Нарізати кавун необхідно безпосередньо перед приготуванням коктейлю, інакше м'якоть обвітриться і матиме непривабливий вигляд. А охолоджувати продукти потрібно для того, щоб маса для смузі була пишна і трохи в'язка.

Крок - 2
03

Лимон розріжте навпіл і вичавіть сік.

Крок - 3
04

Дістаньте з морозилки скибочки банана і викладіть в чашу блендера. Туди ж додайте охолоджену м'якоть кавуна і долийте лимонний сік.

Крок - 4
05

Тепер змішуйте інгредієнти в однорідну пишну масу до утворення густого напою.

Крок - 5
06

Після цього помістіть ємність з приготованим смузі в холодильник на 20 хвилин або ж просто додайте лід.

Крок - 6
07

Охолоджений кавуново-банановий смузі розлийте в склянки, вставте трубочки, прикрасьте часточками лимона і покваптеся пригостити своїх домочадців дивно смачним десертом. Цей смачний, щільний і досить поживний смузі просто ідеальний сніданок або полуденок.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки 45 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по флотськи 45 4 2 з 5 - детальніше -
Брускета - покроковий рецепт, фото 1 Брускета 25 4 2 з 5 - детальніше -
Лагман з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Лагман з фаршем 120 6 3 з 5 - детальніше -