Укр
Рус
Каші Другі страви Американська кухня

Каша з фруктами

( 4.9474 4 519 19 оцінок)

1822 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Каша з фруктами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Дієта: Здорове харчування, Для схуднення, Спортивне харчування, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготуйте смачну вівсяну кашу, і будьте впевнені, що діти попросять добавки. Ніжна каша на молоці з солодким кленовим сиропом і свіжими ягодами ідеальна страва для початку дня.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Каша з фруктами" (на 100 грам)

  • Білки3.7 гр.
  • Жири6.3 гр.
  • Вуглеводи23.1 гр.
  • Калорії166 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ягоди для каші вибирайте стиглі і досить щільні, стиглі без видимих ​​пошкоджень. У рецепті використовуються ягоди полуниці і чорниці. Ретельно вимийте їх під проточною водою, викладіть в друшляк або сито і дайте стекти рідині. Готувати можна з будь-яким фруктово-ягідним набором.

Крок - 1
02

Яйця ретельно вимийте під проточною водою і вбийте в невелику ємність. Перемішайте до однорідності і перелийте в зручну глибоку миску. Додайте мигдальне молоко і ванільний екстракт.

Крок - 2
03

Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Остудіть і влийте в загальну ємність. Вершкове можна замінити кокосовим маслом в такій же кількості. Сюди ж налийте кленовий сироп.

Крок - 3
04

В окрему миску всипте вівсяні пластівці, розпушувач для тіста і сіль. Ретельно перемішайте. Приготуйте форму для запікання і збризніть її невеликою кількістю оливкового або рослинного масла. Половину пластівців розподіліть на дні форми рівномірним шаром.

Крок - 4
05

У полуниці зріжте плодоніжки і розріжте ягоди навпіл. Викладіть половину полуниці і чорниці на вівсяний шар. Ягоди засипте залишеними пластівцями. Розподіліть їх рівномірно по всій поверхні форми.

Крок - 5
06

Верхівку заповніть ягодами. Залийте форму молочною сумішшю і трохи утрясіть масу. Це допоможе позбутися від пустот і повітряних кишень всередині страви. Поставте страву в розігріту до 170 ° С духовку. Випікайте протягом 30-40 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

Крок - 6
07

Готову страву дістаньте з духовки і трохи остудіть. Розділіть на порції, полийте невеликою кількістю мигдалевого молока і додайте свіжі ягоди Смачна і корисна вівсянка готова. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Чахохбілі - покроковий рецепт, фото 1 Чахохбілі 60 5 4 з 5 - детальніше -
Зрази картопляні з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Зрази картопляні з м’ясом 75 4 3 з 5 - детальніше -
Щі з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Щі з томатною пастою 75 6 3 з 5 - детальніше -
Стейк з сьомги на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з сьомги на сковороді 35 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Самса з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Самса з картоплею 60 3 3 з 5 - детальніше -
Гарбузові оладки з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Гарбузові оладки з гарбуза 50 4 3 з 5 - детальніше -
Порційні курники - покроковий рецепт, фото 1 Порційні курники 75 4 3 з 5 - детальніше -
Желе із соку апельсина - покроковий рецепт, фото 1 Желе із соку апельсина 35 2 2 з 5 - детальніше -