Укр
Рус
Бобові Другі страви Валлійська кухня

Каша з квасолі

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

2346 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Каша з квасолі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Валлійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Каша з квасолі досить проста в приготуванні страва. Але, щоб зробити її ідеальною, потрібно знати кілька секретів, якими ми ділимося в нашому рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Каша з квасолі" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири5.2 гр.
  • Вуглеводи15.8 гр.
  • Калорії135 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Овочі ретельно вимийте під проточною водою і просушіть. Солодкий перець розріжте, видаліть насіння з плодоніжкою і викладіть в чашу стаціонарного блендера. Сюди ж всипте хабанеро. Цибулю очистіть, розріжте на кілька частин і всипте в чашу.

Крок - 1
02

Додайте до решти інгредієнтів розрізаний на кілька фрагментів помідор і воду. Переміксуйте суміш до гладкого однорідного стану.

Крок - 2
03

Квасолю промийте під холодною проточною водою і викладіть в каструлю. Поставте ємність з квасолею на середній або сильний вогонь. Залийте гарячою водою і варіть протягом 20 хвилин.

Крок - 3
04

Через зазначений час процідіть квасолю через сито, промийте холодною водою і поверніть на плиту. Залийте м'ясним бульйоном. Найкраще підійде яловичий або курячий. Якщо бульйону недостатньо, долийте кип'яченої води, щоб покрити квасолю.

Крок - 4
05

Солодку цибулю очистіть і подрібніть маленькими кубиками. Всипте прянощі в каструлю. Перемішайте і варіть до повної готовності квасолі. В середньому на це йде 40-45 хвилин. Контролюйте процес готування, і в міру випаровування рідини, додавайте воду. Щоб скоротити час готування, використовуйте скороварку.

Крок - 5
06

Поки готується квасоля, займіться соусом. Поставте каструлю на середній вогонь і налийте пальмову олію. Дайте їй нагрітися і влийте подрібнену блендером суміш перців. Додайте бульйонні кубики і приправу для раків. Посоліть, перемішайте і зменшіть вогонь. Варіть соус до загусання.

Крок - 6
07

М'яку квасолю викладіть в каструлю з соусом. Переміксуйте, додайте трохи води і нарізані варені креветки. Можна замінити їх вареною або копченою рибою. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте 2 хвилини. Готову страву викладіть на порційне блюдо і подавайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ягідний суп - покроковий рецепт, фото 1 Ягідний суп 30 4 2 з 5 - детальніше -
Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Лагман 100 6 4 з 5 - детальніше -
Біфштекс по татарськи - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс по татарськи 15 1 2 з 5 - детальніше -