Укр
Рус
Крокети Другі страви Японська кухня

Картопляні крокети з грибами

( 4.7838 4 537 37 оцінок)

3544 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Картопляні крокети з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня, Китайська кухня, Корейська кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Картопляні крокети з грибами - смачна і насичена пропозиція для недорогої сімейної вечері. Крокети легко приготувати, хоча вони можуть бути трохи трудомісткими. Вони складаються з тіста з відвареною картоплею і грибною начинкою (але це також може бути фарш з м'ясом, шпинатом або квашеною капустою). Це відмінний спосіб використовувати картоплю, залишилася з попереднього дня.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопляні крокети з грибами" (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири13.9 гр.
  • Вуглеводи19.9 гр.
  • Калорії231 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку очистіть картоплю від шкірки і, можна навіть не розрізаючи, покладіть її в глибоку каструлю. Надішліть каструлю з картоплею на плиту і варіть в підсоленій воді, на середньому вогні до м'якості.

Крок - 1
02

Потім злийте воду, додайте в каструлю до відвареної картоплі вершкове масло і, з допомогою товкучки, розімніть в однорідне пюре. Відкладіть картопляне пюре в сторону, щоб охолодити. Якщо у вас є картопля попереднього дня, пропустіть її через м'ясорубку.

Крок - 2
03

Наріжте попередньо вимиті гриби печериці дрібними кубиками. Очистіть від лушпиння, а потім на обробній дошці дрібно наріжте цибулю. Надішліть подрібнені продукти в сковорідку з рослинним маслом, помістіть на плиту і обсмажте, постійно мішаючи, до їх розм'якшення. Приправте за смаком сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 3
04

Додайте в охолоджене картопляне пюре куряче яйце, пшеничну і картопляну муку, заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану петрушку, чорний мелений перець і сіль. Змішайте все разом, щоб вийшло густе, однорідне тісто.

Крок - 4
05

Потім руками, змоченими в холодній воді, відірвіть невеликі порції від картопляного тіста. З цих частин акуратно круговими рухами сформуйте кульки, які потім сплюсніть в коржик. Покладіть в кожний корж трохи раніше підготовленого фаршу з грибами та цибулею і складіть, герметизируя боки так, щоб утворився крокет.

Крок - 5
06

Умокніть крокети в заздалегідь збите куряче яйце, і вотріть в панірувальних сухарях.

Крок - 6
07

Помістіть невелику сковорідку з рослинним маслом на плиту і розігрійте. Покладіть в гаряче масло крокети і смажте, перевертаючи з боку на бік з обох боків до золотистого кольору. Викладіть обсмажені крокети на паперовий рушник і позбудьтеся від зайвого масла. Картопляні крокети з грибами викладіть на гарне блюдо і подавайте до столу гарячими, полив улюбленим соусом.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Хаш з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Хаш з яловичини 85 4 3 з 5 - детальніше -
Локшина удон - покроковий рецепт, фото 1 Локшина удон 50 6 3 з 5 - детальніше -
Паста з лососем - покроковий рецепт, фото 1 Паста з лососем 35 4 3 з 5 - детальніше -
Яблучний торт з безе - покроковий рецепт, фото 1 Яблучний торт з безе 70 4 3 з 5 - детальніше -