Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Картопля з м’ясом по-радянськи

60 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Поєднання картоплі, м'яса і грибів завжди безпрограшно і смачно!

Інгредієнти

Приправи за смаком
Перець червоний мелений за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Майонез4 ст.л
Сир твердий60 г.
Цибуля2 шт.
Гливи250 г.
Картопля1 кг.
М’ясо300 г.
01

У глибокій сковороді протушкувати порізане смужками м'ясо 20 хвилин. До м'яса додати гриби, цибулю кубиками, посолити, поперчити і обсмажувати 5 хвилин.

Крок - 1
02

Всі обсмажені інгредієнти викласти в вогнетривку ємність.

Крок - 2
03

Злегка недоварену картоплю в «мундирі» очистити від шкірки. Картопляні половинки викласти на м'ясо з грибами, залити майонезом, посипати дрібно натертим сиром і запікати 20 хвилин в духовці при 180-190 °, до рум'яної скоринки сиру. При подачі на стіл посипати рубаною зеленню.  

Крок - 3

Оцінити рецепт