Укр
Рус
Поділитися

Картопля з м’ясом по-радянськи

60 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1

опис

Поєднання картоплі, м'яса і грибів завжди безпрограшно і смачно!

Інгредієнти

Приправиза смаком
Перець червоний меленийза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Майонез4 ст.л
Сир твердий60 г.
Цибуля2 шт.
Гливи250 г.
Картопля1 кг.
М’ясо300 г.
01

У глибокій сковороді протушкувати порізане смужками м'ясо 20 хвилин. До м'яса додати гриби, цибулю кубиками, посолити, поперчити і обсмажувати 5 хвилин.

Шаг - 1
02

Всі обсмажені інгредієнти викласти в вогнетривку ємність.

Шаг - 2
03

Злегка недоварену картоплю в «мундирі» очистити від шкірки. Картопляні половинки викласти на м'ясо з грибами, залити майонезом, посипати дрібно натертим сиром і запікати 20 хвилин в духовці при 180-190 °, до рум'яної скоринки сиру. При подачі на стіл посипати рубаною зеленню.  

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: