Укр
Рус
thermomix thermomix
Картопля Другі страви Російська кухня

Картопля з м’ясом по-радянськи

60 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Поєднання картоплі, м'яса і грибів завжди безпрограшно і смачно!

Інгредієнти

  • Приправи за смаком
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Майонез 4 ст.л
  • Сир твердий 60 г.
  • Цибуля 2 шт.
  • Гливи 250 г.
  • Картопля 1 кг.
  • М’ясо 300 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    У глибокій сковороді протушкувати порізане смужками м'ясо 20 хвилин. До м'яса додати гриби, цибулю кубиками, посолити, поперчити і обсмажувати 5 хвилин.

    Крок - 1
  2. 02

    Всі обсмажені інгредієнти викласти в вогнетривку ємність.

    Крок - 2
  3. 03

    Злегка недоварену картоплю в «мундирі» очистити від шкірки. Картопляні половинки викласти на м'ясо з грибами, залити майонезом, посипати дрібно натертим сиром і запікати 20 хвилин в духовці при 180-190 °, до рум'яної скоринки сиру. При подачі на стіл посипати рубаною зеленню.  

    Крок - 3

Оцінити рецепт