Укр
Рус
Картопля Другі страви Російська кухня

Картопля з м’ясом по-радянськи

( 4.8684 4 538 38 оцінок)

3448 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Телятина - дуже гарне м'ясо, яке не потребує тривалого приготування. Спробуйте телятину з іспанською шинкою, черрі і домашньою відвареною картоплею. Подивіться рецепт картоплі з м'ясом по-селянськи і приготуйте до обіду сім'ї.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопля з м’ясом по-радянськи" (на 100 грам)

  • Білки8.6 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи5 гр.
  • Калорії119 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно помийте під проточною водою, а потім промокніть паперовим рушником стейки телятини. Половинки телятини розділіть навпіл (якщо вони великі), накрийте кухонною плівкою і трохи відбийте. Потім приправте з обох сторін кожен шматочок м'яса сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 1
02

Покладіть кілька попередньо вимитих листків базиліка на кожну скибочку телятини. Далі загорніть шматок телятини в довгу скибочку шинки (можна використовувати бекон або грудинку) і акуратно закріпіть дрібною шпажкою або зубочисткою.

Крок - 2
03

Злегка обсмажте загорнуте м'ясо в гарячій сковороді з оливковою або рослинним маслом з обох сторін, періодично перевертаючи, зменшіть вогонь і налийте вино. Варіть м'ясо на повільному близько 3 хвилин, потім додайте кубик вершкового масла і варіть ще близько 15 хвилин на слабкому вогні. Потім вимкніть вогонь і залиште м'ясо до подальшого використання.

Крок - 3
04

Далі помістіть велику сковорідку на плиту, налийте в неї оливкову олію і максимально прогрійте. Тепер помістіть в гарячу сковороду попередньо очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями червону цибулю. Обсмажуйте близько хвилини, помішуючи дерев'яною лопаткою.

Крок - 4
05

Потім додайте в сковорідку попередньо відварений корінь кропу (можна використовувати зелень). Далі викладіть в сковорідку заздалегідь очищену від шкірки, нарізану великими скибочками картоплю (можна приготувати картопляні галушки, якщо дозволяє час) і залийте бульйон. Можна так само залити овочі раніше виділеною з м'яса рідиною.

Крок - 5
06

Обсмажуйте вміст сковороди кілька хвилин, потім додайте до овочів заздалегідь вимиті і нарізані невеликими шматками помідори черрі (поріжте на чверті), посоліть все, поперчіть чорним меленим перцем і засипте дрібно нашаткованою листовою петрушкою. Залиште вміст варитися на короткий час.

Крок - 6
07

Викладіть обсмажені овочі зі сковороди в велике блюдо, зверху покладіть раніше приготовлену телятину і подавайте картоплю з м'ясом по-радянськи, встановивши посередині столу, прикрашену листям базиліка.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Кекс з родзинками - покроковий рецепт, фото 1 Кекс з родзинками 55 3 2 з 5 - детальніше -
Пісний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Пісний цибулевий суп 40 5 3 з 5 - детальніше -
Салат мімоза з сайрою - покроковий рецепт, фото 1 Салат мімоза з сайрою 55 4 3 з 5 - детальніше -