Тушкована картопля - одне з найпростіших і улюблених повсякденних страв, підійде чудово для сімейного обіду.
Масло рослинне | 30 мл. |
Перець чорний мелений | за смаком |
Сіль | за смаком |
Лавровий лист | 2 шт. |
Зелень | 1 пуч. |
Морква | 3 шт. |
Цибуля | 2 шт. |
Картопля | 1 кг. |
Картопля начищається і нарізається шматочками. Потім ріжеться морква крупно і цибуля дрібно кубиками.
Цибуля з морквою присмажуються за допомогою рослинної олії і кладуться в каструлю до картоплі. Заливаються водою і ставляться на вогонь до кипіння.
Після цього вогонь слід зменшити і накрити кришкою ємність, а через 10 хвилин солиться, і додаються спеції з періодичним помішуванням. Тушкувати слід, поки вода не випарується, а картопля не стане густою. Після цього можна посипати зеленню і подавати до столу.