Укр
Рус
Поділитися

Картопля тушкована

(4.53 оцінки)
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1

опис

Тушкована картопля - одне з найпростіших і улюблених повсякденних страв, підійде чудово для сімейного обіду.

Інгредієнти

Масло рослинне30 мл.
Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Лавровий лист2 шт.
Зелень1 пуч.
Морква3 шт.
Цибуля2 шт.
Картопля1 кг.
01

Картопля начищається  і нарізається шматочками. Потім ріжеться морква крупно і цибуля  дрібно кубиками.

Шаг - 1
02

Цибуля  з морквою присмажуються за допомогою рослинної  олії  і кладуться в каструлю до картоплі. Заливаються водою і ставляться на вогонь до кипіння.

Шаг - 2
03

Після цього вогонь слід зменшити і накрити кришкою ємність, а через 10 хвилин солиться, і додаються спеції з періодичним помішуванням. Тушкувати  слід, поки вода не випарується, а картопля не стане густою. Після цього можна посипати зеленню і подавати до столу.  

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: