Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Картопля тушкована

( 4.6667 4 5 3 оцінки)
50 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Тушкована картопля - одне з найпростіших і улюблених повсякденних страв, підійде чудово для сімейного обіду.

Інгредієнти

Масло рослинне30 мл.
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Лавровий лист2 шт.
Зелень1 пуч.
Морква3 шт.
Цибуля2 шт.
Картопля1 кг.

Покроковий рецепт

01

Картопля начищається  і нарізається шматочками. Потім ріжеться морква крупно і цибуля  дрібно кубиками.

Крок - 1
02

Цибуля  з морквою присмажуються за допомогою рослинної  олії  і кладуться в каструлю до картоплі. Заливаються водою і ставляться на вогонь до кипіння.

Крок - 2
03

Після цього вогонь слід зменшити і накрити кришкою ємність, а через 10 хвилин солиться, і додаються спеції з періодичним помішуванням. Тушкувати  слід, поки вода не випарується, а картопля не стане густою. Після цього можна посипати зеленню і подавати до столу.  

Крок - 3

Оцінити рецепт