Укр
Рус
Крокети Другі страви Перуанська кухня

Картопляні крокети

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1166 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Картопляні крокети - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Перуанська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Рецепт картопляних крокетів з повсякденного меню. Їх легко можна зробити в ваших улюблених каструлях. Не пропускайте охолоджуючу частину після змішування інгредієнтів, інакше з ними буде важко поводитися. Якщо вам потрібно прискорити процес, використовуйте кульку для морозива, викладіть кульки на тарілку і помістіть в морозильник приблизно на 30 хвилин або поки вони не стануть жорсткішими і зручними в обігу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопляні крокети" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири26.1 гр.
  • Вуглеводи17.7 гр.
  • Калорії329 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку очистіть від шкірки солодку картоплю. Потім помийте її, викладіть на обробну дошку і наріжте досить великими шматками. Надішліть нарізану картоплю в глибоку каструлю з водою і помістіть на плиту для відварювання.

Крок - 1
02

Тим часом, наріжте бекон панчетту довгими скибочками і відправте в сковорідку з невеликою кількістю рослинного масла. Надішліть сковорідку на плиту і обсмажте бекон на середньому вогні до хрусткого і золотистого кольору. Вийміть обсмажений бекон зі сковороди і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками.

Крок - 2
03

Тепер знову займіться солодкою картоплею. Отже, відварену картоплю виловіть за допомогою шумівки з каструлі і перемістіть в глибоку миску. Потім кухонною товкучкою розімніть відварену солодку картоплю в пюре.

Крок - 3
04

У миску з підготовленим картопляним пюре залийте трохи масла, додайте раніше обсмажену і подрібнену панчетту, засипте коричневий цукор, нашаткований шавлій, сіль і чорний мелений перець за смаком.

Крок - 4
05

Додайте в миску куряче яйце і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Охолодіть утворену суміш в холодильнику протягом не менше 4 годин, перш ніж продовжувати.

Крок - 5
06

Після того, як суміш охолоне, за допомогою спеціальної круглої ложки (для морозива) сформуйте однакові картопляні кульки. Покладіть кульки на деко. Щоб зробити паніровку, в дрібному блюді збийте яйця до повної рідини. Помістіть панірувальні сухарі в окрему ємнімть.

Крок - 6
07

Викачайте кожну кульку спочатку в панірувальних сухарях, потім в суміші яєць, далі знову в панірувальні сухарі, струшуючи зайве. Повторюйте, поки всі крокети не будуть покриті.

Крок - 7
08

У сотейнику нагрійте досить багато рослинної олії на середньому вогні. Як тільки масло нагріється, зменшіть вогонь до середнього або поки воно просто не стане кипіти. Смажте крокети в олії партіями до золотисто-коричневого кольору, 1 або 2 хвилини з кожного боку.

Крок - 8
09

Витягніть готові картопляні крокети шумівкою і викладіть на паперових рушниках. Негайно подавайте до столу чудову закуску.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти