Картопляний салат з оселедцем - смачна святкова закуска, яка стане окрасою столу. За складом цей салат нагадує олів'є, але додаткові інгредієнти надають йому особливого смаку і роблять оригінальним і самобутнім. Дуже рекомендуємо приготувати картопляний салат з оселедцем, яблуком і редискою за нашим рецептом.
Підготуйте інгредієнти для картопляного салату з оселедцем. Редис, картоплю, яблуко, зелену цибулю і яйця вимийте і висушіть. Відваріть яйця круто, а картоплю в мундирі до готовності. У редиски зріжте кінчики з обох сторін.
Оселедець попередньо залийте чистою водою і вимочіть протягом 3 годин, щоб пішла зайва сіль. Після цього насухо промокніть рибу кухонними рушниками.
Наріжте вимочене і просушенное філе оселедця невеликими кубиками і відправте в миску для змішування.
Дрібно наріжте зелену цибулю і додайте до оселедця. Редис подрібніть кубиками і теж відправте в миску.
Такими ж кубиками наріжте солоні огірки і додайте до інших продуктів. Яблуко розріжте навпіл, видаліть серцевину і зніміть шкірку, а м'якоть наріжте кубиками і додайте в салат.
Варені яйця очистіть від шкаралупи, дрібно наріжте і відправте в загальну миску. Картопля в мундирі очистіть від шкірки, дрібно порубати і теж покладіть в салат.
Приготуйте заправку для салату. В одній ємності з'єднайте майонез і гостру гірчицю, додайте сіль і перець за смаком і перемішайте інгредієнти.
Отриману заправку відправте в картопляний салат з оселедцем і перемішайте вміст миски до однорідності. Дайте страві настоятися близько години, щоб продукти «подружилися», і подавайте на стіл. Салат з картоплею, оселедцем і редискою виходить ситним і дуже смачним. Яблука і зелена цибуля надають йому свіжість, а квашені огірки пікантну кислинку. Смачного!
Випадкові рецепти