Укр
Рус
Картопля Випічка Естонська кухня

Картопляний пиріг "Смакота"

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

1012 - переглядів
75 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Картопляний пиріг "Смакота" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Південний солодкий пиріг з картоплею. Спечіть картопляний пиріг "Смакота", і це доповнить ситну вечерю для вашої родини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопляний пиріг "Смакота"" (на 100 грам)

  • Білки3.7 гр.
  • Жири9.8 гр.
  • Вуглеводи40.8 гр.
  • Калорії273 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Засипте заздалегідь просіяне борошно в чашу міксера. Додайте в чашу холодне вершкове масло (натерте на крупній тертці), маргарин, трохи цукру, зовсім трохи солі і ванільного екстракту. Змішайте інгредієнти до утворення однорідної маси (тіста).

Крок - 1
02

Розділіть тісто на дві однакові частини, потім оберніть кожну поліетиленовою плівкою і відправте на час в холодильник.

Крок - 2
03

Киньте попередньо очищену від шкірки і нарізану невеликими шматочками солодку картопля в каструлю середнього розміру і залийте водою, повністю покривши овоч. Помістить каструлю з картоплею на сильний вогонь, і варіть овоч, поки він не стане м'яким.

Крок - 3
04

Як тільки картопля буде готова, злийте воду з каструлі і дайте овочу повністю охолонути. Помістіть охолоджену солодку картоплю в чашу міксера і збивайте, поки овоч не утворить однорідну пюреобразну масу.

Крок - 4
05

Посипте картопляне пюре корицею, додайте трохи мускатного горіха, подрібненого імбиру і цукрового піску. Потім розбийте в ємність курячі яйця середнього розміру, трохи згущеного молока, залийте екстракт ванілі і розм'якшене вершкове масло.

Крок - 5
06

Збивайте вміст, поки утворена суміш не стане кремообразною і повітряною.

Крок - 6
07

Вийміть тісто з холодильника, за допомогою кухонної качалки розкачайте його в тонкий лист. Потім помістіть одну частину тіста в форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну, утворіть виделкою невеликі отвори по всьому коржу. Надішліть форму з тістом в розігріту духовку і випікайте пиріг 7-10 хвилин при 180 градусах.

Крок - 7
08

Витягніть форму з духовки, потім включіть високу температуру до 220 градусів. Покладіть раніше підготовлену картопляну начинку поверх пирога, і акуратно розподіліть по всьому коржу. Знову відправте форму з вмістом в духовку і випікайте пиріг протягом 45 - 50 хвилин.

Крок - 8
09

Дайте випічці охолонути до кімнатної температури, а потім подавайте готовий картопляний пиріг "Смакота" до столу. Насолоджуйтесь!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Трубочки в вафельниці - покроковий рецепт, фото 1 Трубочки в вафельниці 60 2 3 з 5 - детальніше -
Варення з малини - покроковий рецепт, фото 1 Варення з малини 80 1 2 з 5 - детальніше -
Щука фарширована по-єврейськи - покроковий рецепт, фото 1 Щука фарширована по-єврейськи 65 3 3 з 5 - детальніше -
Брокколі в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі в мультиварці 50 3 2 з 5 - детальніше -
?>