Укр
Рус
Суп-пюре Перші страви Іспанська кухня

Картопляний суп-пюре з сиром

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

985 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Картопляний суп-пюре з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити, Збивати

опис

Ніжний і ароматний картопляний суп-пюре з вершками і сиром Чеддер. Додайте в гарячу страву хрусткі сухарики з білого хліба, і апетитний гарячий обід готовий.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопляний суп-пюре з сиром" (на 100 грам)

  • Білки2.4 гр.
  • Жири6.1 гр.
  • Вуглеводи12.8 гр.
  • Калорії121 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для подачі картопляного супу-пюре, приготуйте сухарики. Свіжий або злегка зачерствілий білий хліб наріжте невеликими однаковими кубиками. Можна використовувати хліб для тостів або звичайний батон.

Крок - 1
02

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і влийте невелику кількість оливкової або соняшникової олії. Додайте в жаровню суміш прованських трав або сушену петрушку. Обсмажте хлібні кубики до золотистої скоринки.

Крок - 2
03

Викладіть сухарики в глибоку миску і відставте в сторону. Картопляні бульби очистіть від шкірки і наріжте тонкими слайсами. Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.

Крок - 3
04

Поставте на плиту глибоку сковороду або сотейник. Використовуйте посуд з товстим дном. Викладіть в ємність вершкове масло. У розігріту жаровню всипте подрібнену цибулю. Обсмажте, постійно перемішуючи, протягом 1 хвилини. Додайте очищені зубчики часнику і картопляні слайси.

Крок - 4
05

Влийте достатню кількість води, щоб покрити овочі. Перемішайте і доведіть до кипіння. Посоліть, зменшіть вогонь і продовжуйте варити до повної готовності всіх інгредієнтів.

Крок - 5
06

Якщо картопля легко проколюється ножем, можна знімати сотейник з вогню. За допомогою погружного блендера подрібніть суміш до однорідного кремоподібного стану.

Крок - 6
07

В окремому сотейнику доведіть до кипіння молоко і додайте вершки. Перемішайте і опустіть в молочну масу сир Чеддер. Коли він повністю розчинитися, з'єднайте молочну суміш з овочевою і ретельно переміксуйте. Подавайте суп в глибокій тарілці з сухариками, прикрасивши петрушкою. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат на свято і кожен день - покроковий рецепт, фото 1 Салат на свято і кожен день 30 5 2 з 5 - детальніше -
Запечене м’ясо в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Запечене м’ясо в рукаві 120 5 3 з 5 - детальніше -
Салака запечена - покроковий рецепт, фото 1 Салака запечена 60 3 2 з 5 - детальніше -
Хліб в хлібопічці - покроковий рецепт, фото 1 Хліб в хлібопічці 170 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт Чорний принц - покроковий рецепт, фото 1 Торт Чорний принц 60 7 3 з 5 - детальніше -
Биточки з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з печінки 55 4 3 з 5 - детальніше -
Сабайон з шампанським - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон з шампанським 50 3 3 з 5 - детальніше -