Укр
Рус
Рулетики Закуски Білоруська кухня

Картопляний рулет

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1058 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Картопляний рулет - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Картопляний рулет - смачна і ситна закуска. Страву можна приготувати з будь-якою начинкою, або подати асорті на святковий стіл.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопляний рулет" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири3.9 гр.
  • Вуглеводи10.9 гр.
  • Калорії107 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Картоплю ретельно вимийте під проточною водою і відваріть в шкірці до готовності. Курячі і перепелині яйця відваріть в підсоленій воді круто.

Крок - 1
02

Поки вариться картопля, приготуйте майонез. У чашу блендера вбийте яйця. Додайте очищений зубчик часнику. Влийте оливкову олію. В якості альтернативи можна використовувати соняшникову олію, або їх суміш. Видавіть в масу лимонний сік. Посоліть і збийте міксером до однорідного кремоподібного стану. Поставте соус в холодильник.

Крок - 2
03

Готову картоплю остудіть і очистіть від шкірки. Перекладіть в глибоку миску і розімніть вилкою. Додайте трохи оливкового масла, сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішайте пюре руками. Маса повинна стати схожа на тісто.

Крок - 3
04

На робочу поверхню покладіть пергаментний папір або відріз харчової плівки. Викладіть картоплю рівномірним тонким шаром у вигляді прямокутника. Щоб вирівняти краї.

Крок - 4
05

Приготуйте начинку для рулету. Викладіть в миску консервованого тунця. Якщо шматочки великі, розімніть їх виделкою. Додайте подрібнену кубиками ріпчасту цибулю і кукурудзу.

Крок - 5
06

Курячі яйця очистіть від шкаралупи, наріжте невеликими шматочками і відправте до решти інгредієнтів. Заправте суміш невеликою кількістю майонезу і ретельно перемішайте.

Крок - 6
07

Змастіть картопляний пласт томатним соусом. Рівномірним шаром розподіліть начинку. Загорніть рулет за допомогою паперу. Знову оберніть страву в папір і відправте в холодильник на 30 хвилин.

Крок - 7
08

Охолоджений рулет перекладіть на блюдо. Краї обріжте. Змастіть верхівку майонезом. Виделкою нанесіть малюнок. Прикрасьте половинками перепелиних яєць, кукурудзою і помідорами. Картопляний рулет готовий. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Полунична грядка - покроковий рецепт, фото 1 Полунична грядка 25 3 2 з 5 - детальніше -
Домашня ковбаса - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса 150 7 2 з 5 - детальніше -
Слойка завитушка - покроковий рецепт, фото 1 Слойка завитушка 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гуляш зі свинини з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш зі свинини з грибами 75 6 4 з 5 - детальніше -
Вареники з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з сиром 75 4 3 з 5 - детальніше -
Манти солодкі - покроковий рецепт, фото 1 Манти солодкі 75 4 3 з 5 - детальніше -
Смаження стейка - покроковий рецепт, фото 1 Смаження стейка 55 3 3 з 5 - детальніше -