Укр
Рус
Рулетики Закуски Білоруська кухня

Картопляний рулет

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

937 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Картопляний рулет - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Картопляний рулет - смачна і ситна закуска. Страву можна приготувати з будь-якою начинкою, або подати асорті на святковий стіл.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопляний рулет" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири3.9 гр.
  • Вуглеводи10.9 гр.
  • Калорії107 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Картоплю ретельно вимийте під проточною водою і відваріть в шкірці до готовності. Курячі і перепелині яйця відваріть в підсоленій воді круто.

Крок - 1
02

Поки вариться картопля, приготуйте майонез. У чашу блендера вбийте яйця. Додайте очищений зубчик часнику. Влийте оливкову олію. В якості альтернативи можна використовувати соняшникову олію, або їх суміш. Видавіть в масу лимонний сік. Посоліть і збийте міксером до однорідного кремоподібного стану. Поставте соус в холодильник.

Крок - 2
03

Готову картоплю остудіть і очистіть від шкірки. Перекладіть в глибоку миску і розімніть вилкою. Додайте трохи оливкового масла, сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішайте пюре руками. Маса повинна стати схожа на тісто.

Крок - 3
04

На робочу поверхню покладіть пергаментний папір або відріз харчової плівки. Викладіть картоплю рівномірним тонким шаром у вигляді прямокутника. Щоб вирівняти краї.

Крок - 4
05

Приготуйте начинку для рулету. Викладіть в миску консервованого тунця. Якщо шматочки великі, розімніть їх виделкою. Додайте подрібнену кубиками ріпчасту цибулю і кукурудзу.

Крок - 5
06

Курячі яйця очистіть від шкаралупи, наріжте невеликими шматочками і відправте до решти інгредієнтів. Заправте суміш невеликою кількістю майонезу і ретельно перемішайте.

Крок - 6
07

Змастіть картопляний пласт томатним соусом. Рівномірним шаром розподіліть начинку. Загорніть рулет за допомогою паперу. Знову оберніть страву в папір і відправте в холодильник на 30 хвилин.

Крок - 7
08

Охолоджений рулет перекладіть на блюдо. Краї обріжте. Змастіть верхівку майонезом. Виделкою нанесіть малюнок. Прикрасьте половинками перепелиних яєць, кукурудзою і помідорами. Картопляний рулет готовий. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -
Цезар з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з сьомгою 20 5 2 з 5 - детальніше -
Банановий кекс - покроковий рецепт, фото 1 Банановий кекс 80 4 3 з 5 - детальніше -
Пампушка з часником - покроковий рецепт, фото 1 Пампушка з часником 45 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Деруни з часником - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з часником 45 4 3 з 5 - детальніше -
Смачні макаруни - покроковий рецепт, фото 1 Смачні макаруни 65 2 3 з 5 - детальніше -
Баварський салат - покроковий рецепт, фото 1 Баварський салат 35 3 3 з 5 - детальніше -