Картопляні зрази з капустою - ситні котлетки без м'яса. Картопля прекрасно поєднується з капустою. Якщо доповнити цей смачний тандем ріпчастою цибулею, яйцями і сиром, вийде апетитна страва, яка може бути і частиною обіду, і відмінним перекусом. Пропонуємо легкий рецепт приготування найніжніших картопляних зраз з капустою.
Картоплю очистіть від шкірки, вимийте і наріжте невеликими кубиками.
Розігрійте в сковороді рослинне масло і відправте туди подрібнену картоплю і нарізану такими ж кубиками ріпчасту цибулю.
Наріжте кубиками капусту і додайте на сковороду до картоплі з цибулею.
Посоліть і поперчіть страву. Помішуючи, смажте овочі до м'якості, а потім перекладіть в миску.
Петрушку вимийте, просушіть, дрібно поріжте ножем і додайте в капустяно-картопляну зажарку. Всипте туди ж борошно, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте інгредієнти.
Вбийте в масу яйця і знову перемішайте. На змащену маслом сковороду поставте кругле сервірувальне кільце за розміром зраз і ложкою викладіть туди частину тіста. Зверху присипте тертою моцарелою або будь-яким іншим сиром, який добре плавиться.
Поверх сиру викладіть ще трохи тіста. Таким же чином сформуйте інші котлети. Смажте зрази до рум'яності. Потім зніміть кільце і переверніть котлетки, щоб вони підсмажилися і з іншого боку.
Готові картопляні зрази з капустою викладіть на тарілку сервіровки і подавайте зі сметаною або улюбленим соусом. Завдяки розплаву сиру овочеві котлетки виходять неймовірно соковитими. Зрази хрусткі зовні і ніжні всередині. Це дуже смачно. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти