Укр
Рус
Зрази Другі страви Українська кухня

Картопляні зрази з капустою

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

728 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Картопляні зрази з капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Картопляні зрази з капустою - ситні котлетки без м'яса. Картопля прекрасно поєднується з капустою. Якщо доповнити цей смачний тандем ріпчастою цибулею, яйцями і сиром, вийде апетитна страва, яка може бути і частиною обіду, і відмінним перекусом. Пропонуємо легкий рецепт приготування найніжніших картопляних зраз з капустою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопляні зрази з капустою" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири7.5 гр.
  • Вуглеводи10.5 гр.
  • Калорії136 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Картоплю очистіть від шкірки, вимийте і наріжте невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Розігрійте в сковороді рослинне масло і відправте туди подрібнену картоплю і нарізану такими ж кубиками ріпчасту цибулю.

Крок - 2
03

Наріжте кубиками капусту і додайте на сковороду до картоплі з цибулею.

Крок - 3
04

Посоліть і поперчіть страву. Помішуючи, смажте овочі до м'якості, а потім перекладіть в миску.

Крок - 4
05

Петрушку вимийте, просушіть, дрібно поріжте ножем і додайте в капустяно-картопляну зажарку. Всипте туди ж борошно, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте інгредієнти.

Крок - 5
06

Вбийте в масу яйця і знову перемішайте. На змащену маслом сковороду поставте кругле сервірувальне кільце за розміром зраз і ложкою викладіть туди частину тіста. Зверху присипте тертою моцарелою або будь-яким іншим сиром, який добре плавиться.

Крок - 6
07

Поверх сиру викладіть ще трохи тіста. Таким же чином сформуйте інші котлети. Смажте зрази до рум'яності. Потім зніміть кільце і переверніть котлетки, щоб вони підсмажилися і з іншого боку.

Крок - 7
08

Готові картопляні зрази з капустою викладіть на тарілку сервіровки і подавайте зі сметаною або улюбленим соусом. Завдяки розплаву сиру овочеві котлетки виходять неймовірно соковитими. Зрази хрусткі зовні і ніжні всередині. Це дуже смачно. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки 45 4 2 з 5 - детальніше -
Шуба - покроковий рецепт, фото 1 Шуба 80 5 3 з 5 - детальніше -
Лазанья з соусом Болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з соусом Болоньєзе 60 5 3 з 5 - детальніше -
Горіховий соус - покроковий рецепт, фото 1 Горіховий соус 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рецепт цукерок в формочках - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт цукерок в формочках 55 3 3 з 5 - детальніше -
Часниковий соус для пельменів - покроковий рецепт, фото 1 Часниковий соус для пельменів 35 1 2 з 5 - детальніше -
Яблука, запечені з мигдалем - покроковий рецепт, фото 1 Яблука, запечені з мигдалем 40 2 2 з 5 - детальніше -