Укр
Рус
Картопля Закуски Европейская кухня

Картопляні нагетси

( 4.8125 4 516 16 оцінок)

3352 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Картопляні нагетси - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Найчастіше з дуже звичайних і легкодоступних інгредієнтів можна приготувати оригінальну закуску, яку точно не буде соромно подати гостям до столу. Картопляні нагетси є однією з цих страв. Щоб їх приготувати не знадобиться достаток продуктів, але ми впевнені, ця закуска першою випарується зі святкового столу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопляні нагетси" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири21.2 гр.
  • Вуглеводи15.8 гр.
  • Калорії274 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Невелику каструлю з водою помістіть на плиту і доведіть до кипіння. Покладіть в окріп картоплю (можна навіть в шкірці) і відварюйте до напівготовності. Потім охолодіть відварений овоч, очистіть від шкірки і в глибокій мисці розімніть кухонною товкучкою або можна навіть руками, до пюреобразного стану.

Крок - 1
02

Потім закиньте в миску до картоплі трохи розтопленого вершкового масла (але не розтоплюйте до дуже рідкого стану), розбийте куряче яйце і добре посоліть.

Крок - 2
03

Потім приперчіть картопляну масу чорним меленим перцем і виделкою ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Накрийте ємність з утвореною сумішшю кришкою і відправте на нетривалий час в холодильник.

Крок - 3
04

Далі в одну миску розбийте по черзі курячі яйця і виделкою добре їх збовтайте, до однорідної маси. В іншу ємність засипте панірувальні сухарі. Тепер трохи змоченими олією або звичайною водою руками сформуйте з підготовленої картопляної суміші невеликого розміру кульки.

Крок - 4
05

Тепер утворені картопляні кульки умокніть спочатку в яєчній суміші, потім рясно викачайте в панірувальних сухарях.

Крок - 5
06

Далі помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї велику кількість рослинного або оливкового масла і добре розігрійте. Викладіть акуратно в киплячу олію раніше підготовлені картопляні кульки і обсмажуйте, постійно мішаючи, до появи на них золотистої хрусткої скоринки.

Крок - 6
07

Потім за допомогою шумівки обережно, щоб не розвалилися, виловіть обсмажені кульки зі сковороди і помістіть на блюдо з кухонним папером, для усунення зайвого жиру. Потім викладіть теплі, хрусткі картопляні нагетси на велике блюдо і подавайте прекрасну закуску до столу з солодким соусом (або будь-яким на ваш вибір і смак). Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лаваш - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш 140 1 3 з 5 - детальніше -
Шніцель - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель 50 3 3 з 5 - детальніше -
Булочки на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Булочки на дріжджах 100 3 3 з 5 - детальніше -
Як ліпити манти красиво - покроковий рецепт, фото 1 Як ліпити манти красиво 65 4 3 з 5 - детальніше -