Рецепт покроковий багатого картопляного рагу з м'ясом. Цю страву дуже легко зробити, економічно, а головне воно ідеально підходить для всієї родини.
Для початку виберіть досить великого розміру болгарський перець (бажано червоний і зелений) і ретельно очистіть його від нутрощів і хвостика. Потім помийте овоч і наріжте невеликими кубиками.
Потім очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці нашаткуйте її дрібними квадратами. Далі очистіть від шкірки картоплю і наріжте її досить великими скибочками.
Налийте трохи рослинного або оливкового масла в каструлю, відправте на плиту і нагрівайте на середньому вогні. Засипте нарізані овочі в гарячу олію і смажте близько 15 хвилин, поки цибуля не стане прозорою.
Тепер помийте холодною водою свиняче м'ясо і трохи просушіть. Потім викладіть свинину на обробну дошку і наріжте її великими шматками.
Додайте м'ясо в каструлю до овочів і підійміть до середнього вогонь, щоб прожарити добре вміст. Потім рясно посоліть вміст каструлі і приперчіть чорним меленим перцем. Ретельно все розмішайте і дайте поготовитися пару хвилин.
Варіть вміст близько 2 хвилин і додайте солодку паприку, гострий перець чилі і томатну пасту (можна використовувати кетчуп). Потім покладіть до решти продуктів подрібнену картоплю і залийте все водою. Додайте воду до тих пір, поки вона не покриє повністю продукти, розмішайте і варіть вміст близько 1 години.
Те, що ми всі любимо рагу, не секрет! На додаток до цього рецепту, яке має назву «Картопляного рагу» і яке супроводжується багатим домашнім хлібом і свіжими овочами, є багато інших рецептів. Отже, готове картопляне рагу швидше розкладайте в тарілки, прикрашайте заздалегідь вимитою і дрібно нашаткованою петрушкою і подавайте скоріше на стіл.
Випадкові рецепти