Картопля, запечена в фользі, - смачна страва, яка легко і швидко готується. Найдовше доведеться чекати, поки пропечеться картопля. Найдивовижніше в цьому рецепті те, що вона запікається з начинкою. В даному випадку це шинка, овочі і сир, але ви можете змінювати інгредієнти і кожен день їсти запечену картоплю з новою начинкою.
Картоплю ретельно вимийте і висушіть паперовими рушниками. Кожну картоплину проколіть ножем або виделкою в декількох місцях. Щільно загорніть картоплю у фольгу і перекладіть на деко.
Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте картоплю протягом 50-60 хвилин. Помідори вимийте, просушіть і наріжте невеликими кубиками.
Такими ж кубиками подрібніть шинку, а також мариновані огірки і зелену цибулю. Злийте воду з консервованої кукурудзи, а вершкове масло наріжте шматочками. Натріть на дрібній тертці твердий сир.
Через 50-60 хвилин вийміть деко з картоплею з духовки, розріжте кожну картоплину разом з фольгою навпіл, але не дорізатйте до кінця близько 1 см. Виделкою спушіть внутрішню частину картоплі.
Покладіть туди кілька шматочків вершкового масла, посоліть і присипте тертим сиром. Зверху викладіть кубики шинки і маринованих огірків, додайте кукурудзу.
Змастіть начинку сметаною. Зверху знову притрусіть тертим сиром, а також подрібненою зеленою цибулею або помідором. Поверніть страву в духовку, щоб сир злегка розплавився, а потім дайте картоплі трохи охолонути і подавайте до столу. Картопля, запечена в фользі з шинкою, сиром і овочами, виглядає дуже красиво, апетитно пахне і має просто неймовірний смак. Ви обов'язково повинні спробувати це приготувати. Це дійсно дуже смачно. Смачного!
Випадкові рецепти