Укр
Рус
Мясо Другі страви Французька кухня

Картопля з м’ясом в банку

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

787 - переглядів
130 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Картопля з м’ясом в банку - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: В банці

опис

Картопля з м'ясом в банці - смачний і ситний обід для всієї сім'ї. Завдяки тушкуванню в банці страва нагадує приготовану на багатті. В даному рецепті використовується молода картопля. Але підійде і стара картопля, яка привнесе у смак свою родзинку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопля з м’ясом в банку" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи6.8 гр.
  • Калорії126 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

М'ясо вимийтк, обсушіть і наріжте середніми шматочками. У рецепті використовується свинина, але ви можете взяти будь-яке м'ясо. Складіть шматочки в миску. Посоліть, всипте приправу для м'яса (або свою улюблену), перемішайте і залиште маринуватися.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і теж наріжте середніми шматочками. Часник розберіть на зубчики, очистіть і подрібніть.

Крок - 2
03

Картоплю вимийте, очистіть від шкірки і наріжте шматочками того ж розміру, що м'ясо і цибулю.

Крок - 3
04

У чисту суху банку викладіть спочатку кілька шматочків м'яса. Потім цибулю з часником. Додайте гілочку розмарину для аромату. Всипте картоплю.

Крок - 4
05

Повторюйте шари, поки не заповниться банка або не закінчаться продукти. Покладіть лавровий лист і зверху трохи присоліть. Закрийте шийку банки складеною в кілька шарів фольгою. Проткніть фольгу в декількох місцях, щоб виходила пара. Поставте банку в холодну (!) духовку. Виставте температуру 160 градусів і почекайте 10 хвилин. Потім збільште температуру до 180 градусів і виставте час 2 години (для яловичини - 2,5 години).

Крок - 5
06

Ароматна, ситна і надзвичайно смачна картопля з м'ясом в банці готова. Потримайте її ще хвилин 20 в вимкненій духовці і ставте на стіл. У цієї страви особливий смак. М'ясо виходить дивно ніжним і м'яким, а насичена його соками картопля буквально тане в роті. Подавайте картоплю з м'ясом в банці на обід або вечерю. Не забудьте посипати страву свіжою зеленню петрушки. Ідеальним гарніром стануть солоні огірки. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Брускета - покроковий рецепт, фото 1 Брускета 25 4 2 з 5 - детальніше -
Сирники пишні - покроковий рецепт, фото 1 Сирники пишні 45 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -
Осетинський пиріг з помідором - покроковий рецепт, фото 1 Осетинський пиріг з помідором 180 4 4 з 5 - детальніше -
Кекси класичні - покроковий рецепт, фото 1 Кекси класичні 100 3 3 з 5 - детальніше -
Смажений рис з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Смажений рис з м’ясом 55 4 3 з 5 - детальніше -