Укр
Рус
Картопля Другі страви Українська кухня

Картопля по-французьки з фаршем в духовці

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

803 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Картопля по-французьки з фаршем в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Вам подобається страва з м'ясом? Або картопля фрі? Або сир? Тоді ви повинні спробувати цю чудову картоплю по-французьки з фаршем, приготовлену в духовці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопля по-французьки з фаршем в духовці" (на 100 грам)

  • Білки11.5 гр.
  • Жири16 гр.
  • Вуглеводи5.6 гр.
  • Калорії218 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте рослинне або оливкове масло в чавунній сковороді. Додайте в гарячу олію попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками цибулю і обсмажуйте, постійно помішуючи, до золотистого кольору овоча.

Крок - 1
02

Додайте в сковорідку до цибулі яловичий фарш і обсмажуйте, постійно мішаючи, до утворення золотисто-коричневого кольору. Потім додайте в сковорідку густий томатний соус (можна використовувати кетчуп), перемішайте і томіть вміст близько 5 хвилин.

Крок - 2
03

Тепер додайте в сковорідку попередньо вимитий і не обов'язково вичищений червоний перець чилі, перерізаний на дві частини. Засипте так само заздалегідь вимиту і дрібно нарізану петрушку. Готуйте суміш, періодично помішуючи, поки м'ясо не стане повністю готове (близько 8 хвилин).

Крок - 3
04

Тепер починайте приготування самої страви, для цього в невелику форму для випічки або лист покладіть попередньо підготовлену картоплю фрі, рівномірно розподіливши по всьому дну. Його ви легко зможете приготувати у фритюрниці. Можна так само використовувати в цьому рецепті підсмажену картоплю.

Крок - 4
05

Потім рівномірно розподіліть раніше приготовлену м'ясну суміш по всій картоплі фрі, добре присоліть і приперчіть чорним меленим перцем вміст форми.

Крок - 5
06

Покрийте м'ясну суміш попередньо натертим на крупній тертці сиром чеддер. Потім додайте терту на крупній тертці моцарелу, рясно посипавши по всій страві. Надішліть форму з вмістом в попередньо розігріту духовку до 220 градусів і випікайте близько 10-15 хвилин. Сир на страві повинен утворити легку кірочку.

Крок - 6
07

Готову картоплю по-французьки з фаршем, приготовлену в духовці, викладіть порційно на сервіровочні тарілки, прикрасьте заздалегідь вимитою і дрібно нашаткованою зеленою цибулею і подавайте до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Спагеті з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті з фрикадельками 50 5 3 з 5 - детальніше -
Паелья з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Паелья з овочами 65 4 3 з 5 - детальніше -
Закуска з помідорів з моцарелою - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з помідорів з моцарелою 50 3 3 з 5 - детальніше -