Укр
Рус
Картопля Другі страви Білоруська кухня

Картопля фрі зі спеціями

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

915 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Картопля фрі зі спеціями - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня, Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Щоб поласувати смачною картоплею фрі, необов'язково йти в кафе або купувати фритюрницю. Приготуйте неймовірно смачну картоплю в домашніх умовах, дотримуючись наших простих поетапних рекомендацій.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопля фрі зі спеціями" (на 100 грам)

  • Білки2.1 гр.
  • Жири1.9 гр.
  • Вуглеводи15.9 гр.
  • Калорії94 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування фрі в домашніх умовах, вибирайте картоплю з високим вмістом крохмалю. Це дозволить зберегти цілісність овоча під час термообробки. До того ж така картопля містить в собі мало води, що позитивно впливає на смакові якості смаженої картоплі. Розмір бульб також має чимале значення. Ідеально підходять середні коренеплоди. Занадто великі шматочки будуть ламатися, та й нарізати такий овоч досить складно. Очистіть бульби від шкірки.

Крок - 1
02

Ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Наріжте картоплю соломкою. Округлі частини можна зрізати, щоб отримати ідеально рівну соломку. Товщина кожного ребра повинна бути близько 5-7 мм. Для приготування, відбирайте однакові шматочки. Залишки відкладіть для використання в інших стравах.

Крок - 2
03

Нарізану картоплю всипте у велику глибоку миску. Полийте оливковою або соняшниковою олією. Притрусіть паприкою і приправою карі. Ретельно переміксуйте до рівномірного розподілу смакових добавок.

Крок - 3
04

Викладіть картоплю на застелений пергаментним папером деко. Поставте страву в розігріту до 200 ° С духовку. Запікайте протягом 20-25 хвилин. Готову картоплю посоліть і викладіть на порційне блюдо.

Крок - 4
05

Прикрасьте свіжим базиліком, або іншою зеленню за смаком. Подавайте картоплю фрі на стіл в гарячому вигляді з томатним або білим соусом. Приємного вам апетиту!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Молочний суп з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з рисом 35 4 3 з 5 - детальніше -
Макарони в томатній пасті - покроковий рецепт, фото 1 Макарони в томатній пасті 30 4 2 з 5 - детальніше -
Яловича печінка з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Яловича печінка з цибулею 50 3 3 з 5 - детальніше -
Лазанья з макаронами і фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з макаронами і фаршем 50 3 3 з 5 - детальніше -