Укр
Рус
Картопля Другі страви Білоруська кухня

Картопля, фарширована по-італійськи

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

1169 - переглядів
80 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Картопля, фарширована по-італійськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пропонуємо вашій увазі легку і смачну вегетаріанську страву - картопля, фарширована по - італійськи.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопля, фарширована по-італійськи" (на 100 грам)

  • Білки0.9 гр.
  • Жири3.4 гр.
  • Вуглеводи6.3 гр.
  • Калорії60 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перед приготуванням фаршированої картоплі, необхідно підготувати деякі інгредієнти. Ріпчасту цибулю і цибулю - шалот очистіть від лушпиння, сполосніть під прохолодною водою. На кухонній дошці розріжте навпіл і наріжте тонкими півкільцями.

Крок - 1
02

Дістаньте морквину, очистіть її від шкірки і помийте під краном. Розріжте на кілька частин, а потім наріжте на кухонній дошці дрібними кубиками.

Крок - 2
03

Помідори ретельно вимийте під краном і витріть насухо. Відріжте кінчики, обріжте м'якоть навколо серцевини. Серцевина вам не знадобиться, а ось м'якоть наріжте кубиками.

Крок - 3
04

Картоплю теж необхідно ретельно помити під проточною водою, можна навіть потерти щіткою. Кінчиком ножа намалюйте овальну форму на поверхні картоплі і зробіть розріз. Ножем, звичайною ложкою або ложкою для морозива видаліть частину картоплі, зробивши поглиблення для начинки. Але не видаляйте занадто багато.

Крок - 4
05

Велику сковорідку поставте на вогонь. Киньте шматочок вершкового масла і хлюпніть трохи оливкового масла. Коли сковорода розігріється, відправте в неї подрібнену ріпчасту цибулю, цибулю - шалот і моркву. Помішуючи, готуйте протягом 8 хвилин на середньому вогні.

Крок - 5
06

Овочі в сковорідці приправте сіллю і чорним меленим перцем. Додайте кубики помідорів разом з дрібно нарізаними розмарином, чебрецем і базиліком. Ретельно перемішайте. Готуйте ще хвилин 5. При необхідності відрегулюйте смак овочів.

Крок - 6
07

Вистеліть деко силіконовим килимком і рівномірно розподіліть по ньому сіль для запікання. Вона допоможе рівномірно розсіяти тепло і запобіжить засиханню. Зверху на сіль викладіть підготовлену картоплю. Картопляні порожнини заправте сіллю, чорним меленим перцем і невеликою кількістю оливкової олії.

Крок - 7
08

Кожну картоплину рясно нафаршируйте приготовленою овочевою начинкою. Увімкніть духовку на 160 градусів і відправте запікатися близько години до повної готовності. Готову картоплю, фаршировану по - італійськи, вийміть з духовки і дайте охолонути 10 хвилин перед подачею на стіл. Змастіть картоплю оливковою олією і посипте різаною зеленню. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Цукерки Корівка - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки Корівка 50 3 3 з 5 - детальніше -
Пряник без меду - покроковий рецепт, фото 1 Пряник без меду 50 2 3 з 5 - детальніше -
Оселедець під шубою класичний - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець під шубою класичний 50 4 3 з 5 - детальніше -
Варення з кабачків і апельсинів - покроковий рецепт, фото 1 Варення з кабачків і апельсинів 80 1 2 з 5 - детальніше -