Укр
Рус
Картопля Другі страви Мексиканська кухня

Картопля, фарширована м’ясом

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

700 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Картопля, фарширована м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Така картопля, фарширована м'ясом - це, в основному, добре приготована / запечена картопля, яка має хрусткий смак зовні і пухнастий всередині. Таку картоплю зазвичай подають як гарнір, її можна подавати з соусом або сметаною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Картопля, фарширована м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири8.6 гр.
  • Вуглеводи9.6 гр.
  • Калорії153 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У великій сковороді на середньому вогні нагрівайте оливкове або рослинне масло до мерехтіння, потім засипте очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажте цибулю приблизно 7 хвилин, постійно помішуючи, до золотистого і напівпрозорого кольору.

Крок - 1
02

Засипте в сковорідку очищений від лушпиння і вичавлений через чеснокодавку часник, фарш з яловичини (можна використовувати будь-яке м'ясо), засипте сіль і чорний мелений перець. Розбийте вміст сковороди лопаткою і готуйте до коричневого кольору.

Крок - 2
03

Потім додайте в сковорідку заздалегідь вимитий шпинат і змішайте, поки він не зів'яне. Приберіть сковороду з вогню і відставте в сторону.

Крок - 3
04

Картоплю очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Покладіть терту картоплю в кухонний рушник над мискою і відіжміть ретельно всю воду.

Крок - 4
05

В іншу велику миску покладіть терту картоплю, додайте куряче яйце, сіль, що залишилася і чорний мелений перець, засипте так само цибульний порошок, часниковий порошок і попередньо натертий сир пармезан. Змішайте все до однорідності.

Крок - 5
06

Вистеліть невелику миску поліетиленовою плівкою. Викладіть на плівку досить багато картопляної суміші і ложкою розкладіть її рівномірно по стінках миски.

Крок - 6
07

Приправте картопляну масу натертим сиром чеддер і викладіть поверх велику ложку раніше підготовленої яловичої суміші, намагаючись не переповнити.

Крок - 7
08

Підніміть краї поліетиленової плівки і закрийте картоплю, скручуючи, щоб вийшла запечатана куля. Охолодіть утворені картопляні кульки в холодильнику близько 30 хвилин.

Крок - 8
09

Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть охолоджені картопляні кульки на змащене маслом деко і випікайте приблизно 35-40 хвилин або поки картопля не стане хрусткою і коричневою.

Крок - 9
10

Подавайте готову картоплю, фаршировану м'ясом з улюбленим соусом (можна гострим) і подрібненою петрушкою. Насолоджуйтесь.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Кляр - покроковий рецепт, фото 1 Кляр 15 1 1 з 5 - детальніше -
Домашні млинці - покроковий рецепт, фото 1 Домашні млинці 50 3 3 з 5 - детальніше -
Гуакамоле з часником - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле з часником 45 1 2 з 5 - детальніше -
Манний пудинг - покроковий рецепт, фото 1 Манний пудинг 55 3 3 з 5 - детальніше -