Така картопля, фарширована м'ясом - це, в основному, добре приготована / запечена картопля, яка має хрусткий смак зовні і пухнастий всередині. Таку картоплю зазвичай подають як гарнір, її можна подавати з соусом або сметаною.
У великій сковороді на середньому вогні нагрівайте оливкове або рослинне масло до мерехтіння, потім засипте очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажте цибулю приблизно 7 хвилин, постійно помішуючи, до золотистого і напівпрозорого кольору.
Засипте в сковорідку очищений від лушпиння і вичавлений через чеснокодавку часник, фарш з яловичини (можна використовувати будь-яке м'ясо), засипте сіль і чорний мелений перець. Розбийте вміст сковороди лопаткою і готуйте до коричневого кольору.
Потім додайте в сковорідку заздалегідь вимитий шпинат і змішайте, поки він не зів'яне. Приберіть сковороду з вогню і відставте в сторону.
Картоплю очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Покладіть терту картоплю в кухонний рушник над мискою і відіжміть ретельно всю воду.
В іншу велику миску покладіть терту картоплю, додайте куряче яйце, сіль, що залишилася і чорний мелений перець, засипте так само цибульний порошок, часниковий порошок і попередньо натертий сир пармезан. Змішайте все до однорідності.
Вистеліть невелику миску поліетиленовою плівкою. Викладіть на плівку досить багато картопляної суміші і ложкою розкладіть її рівномірно по стінках миски.
Приправте картопляну масу натертим сиром чеддер і викладіть поверх велику ложку раніше підготовленої яловичої суміші, намагаючись не переповнити.
Підніміть краї поліетиленової плівки і закрийте картоплю, скручуючи, щоб вийшла запечатана куля. Охолодіть утворені картопляні кульки в холодильнику близько 30 хвилин.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть охолоджені картопляні кульки на змащене маслом деко і випікайте приблизно 35-40 хвилин або поки картопля не стане хрусткою і коричневою.
Подавайте готову картоплю, фаршировану м'ясом з улюбленим соусом (можна гострим) і подрібненою петрушкою. Насолоджуйтесь.
Випадкові рецепти