Укр
Рус
Мясо Другі страви Мексиканська кухня

Каррі з куркою

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

560 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Каррі з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Курку каррі так легко приготувати прямо вдома на одній сковороді з простих інгредієнтів. Ця курка з багатим і ароматним смаком може змагатися з будь-яким індійським рестораном.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Каррі з куркою" (на 100 грам)

  • Білки9.2 гр.
  • Жири12.2 гр.
  • Вуглеводи6.1 гр.
  • Калорії174 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку обсмажте спеції на сковороді. Засипте в розпечену сковороду насіння коріандру і кмину, додайте фенхель і кускус, потім засипте також в ємність кардамон, гвоздику і трохи кориці. Обсмажте спеції на слабкому вогні приблизно 3 хв, постійно при цьому мішаючи. Викладіть обсмажені спеції на тарілку і дайте охолонути. Потім помістіть їх в блендер і подрібніть в порошок.

Крок - 1
02

Далі добре вимийте і висушіть курку (можете використовувати будь-яку частину птиці), а потім помістіть м'ясо в глибоку миску. Посипте курку сіллю, приправте куркумою і меленим перцем чилі. Далі ретельно перемішайте м'ясо в спеціях і залиште промаринуватися на час.

Крок - 2
03

Далі нагрійте рослинну або оливкову олію на сковороді або в сотейнику. Додайте дрібно нарізаний зелений перець чилі і листя каррі, добре перемішайте.

Крок - 3
04

Тепер додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану червону цибулю і смажте на середньому вогні, постійно помішуючи близько 10 хвилин, поки вміст не стане коричневим.

Крок - 4
05

Далі додайте в сковороду імбирно-часникову пасту і смажте на слабкому вогні близько 2 хвилин. Тепер покладіть в ємність, раніше замариновану курку і смажте на сильному вогні ще трохи. Продовжуйте тушкувати вміст на середньому вогні ще 4-5 хвилин, поки курячі шматочки не підрум'яняться.

Крок - 5
06

Тепер додайте подрібнений порошок спецій, ретельно перемішайте все і полийте поверх м'яса трохи води.

Крок - 6
07

Додайте також трохи солі за смаком і знову все добре перемішайте. Продовжуйте смажити вміст на слабкому або середньому вогні протягом 5 хвилин, поки всі спеції не покриють шматочки курки.

Крок - 7
08

Потім додайте в сковороду до м'яса нарізані дрібними шматочками помідори і перемішайте. Обсмажте на середньому вогні протягом хвилини. Тепер зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте вміст під кришкою протягом 10 хвилин, поки помідори не стануть м'якими і м'ясистими.

Крок - 8
09

Додайте в сковороду ще трохи води, перемішайте і варіть все під кришкою на слабкому вогні ще 10 хвилин, поки курка не стане м'якою. Каррі з куркою обов'язково сподобається вашим домочадцям.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Вітамінний фруктовий смузі - покроковий рецепт, фото 1 Вітамінний фруктовий смузі 35 1 3 з 5 - детальніше -
Кабачки в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Кабачки в клярі 40 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Соус Ткемалі - покроковий рецепт, фото 1 Соус Ткемалі 40 1 2 з 5 - детальніше -
Віденський шніцель - покроковий рецепт, фото 1 Віденський шніцель 45 8 3 з 5 - детальніше -
Грузинське пхалі - покроковий рецепт, фото 1 Грузинське пхалі 55 4 3 з 5 - детальніше -
Зрази з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з фаршем 50 3 3 з 5 - детальніше -
?>