Укр
Рус
Карпачо Закуски Італійська кухня

Карпаччо по-венеціанські

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

577 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Карпаччо по-венеціанські - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Карпаччо з тунця - відмінна закуска для застілля, свята або навіть пікніка. Приготуйте цю чудову закуску під назвою карпаччо по - венеціанські і здивуйте всіх.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Карпаччо по-венеціанські" (на 100 грам)

  • Білки11.1 гр.
  • Жири11.1 гр.
  • Вуглеводи1.7 гр.
  • Калорії154 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування цього рецепту ми використовуємо сиру рибу. В цьому випадку придбали розморожений тунець (тому знаємо напевно, що він вже піддавався термічній обробці). Ті, хто купує свіжий тунець, обов'язково будуть охолоджувати його вдома, щоб випробувати його в умовах повної мікробіологічної безпеки: тобто тунець повинен бути залишений в морозильній камері при -30 C на 12 годин або при -18 C на 96 годин. Після цього рибу потрібно буде повільно розморожувати в холодильнику, перш ніж вживати. Отже, підготовлений тунець наріжте скибочками (як можна тонше) і викладіть красиво на блюдо.

Крок - 1
02

Ретельно вимийте лимон і лайм. Потім з допомогою самої дрібної терки натріть цедру з фруктів і відіжміть сік прямо на рибу в страві.

Крок - 2
03

Додайте в рибу трохи оливкового масла (делікатне). Далі посипте скибочки риби раніше підготовленою цедрою, приперчіть рожевим перцем, приправте чебрецем і заздалегідь нашаткованим фенхелем (можна використовувати свіжий кріп). Посоліть рибу сіллю за смаком. Накрийте блюдо листом поліетиленової плівки, і залиште на мацерацію, приблизно на годину.

Крок - 3
04

Далі помістіть невелику сковорідку на плиту, засипте в неї насіння кунжуту і прожарьте, постійно помішуючи. Тепер видаліть тунець з мацерації і приготуйте безпосередньо саме карпаччо.

Крок - 4
05

На дно тарілки покладіть попередньо вимиті і просушені листя руколи і приправте краплею оливкової олії, свіжовичавленим лимонним соком і дрібкою солі.

Крок - 5
06

Потім покладіть поверх руколи карпаччо з тунця, приправте, рясно полив раніше підготовленим маринадом для риби. Прикрасьте цедрою лимона, гілочками фенхелю і скибочкою лимона, а потім подавайте негайно карпаччо по-венеціанські до столу.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грудинка - покроковий рецепт, фото 1 Грудинка 120 1 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з куркою 40 6 3 з 5 - детальніше -
Рулька запечена в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Рулька запечена в духовці 120 4 3 з 5 - детальніше -
Карамель рецепт з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Карамель рецепт з вершками 50 1 3 з 5 - детальніше -