Укр
Рус
Мясо Закуски Грузинська кухня

Карпаччо з телятини

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

2006 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Карпаччо з телятини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Сьогодні в меню смачна холодна закуска з красивою назвою карпаччо. Ця страва названа в честь живописця Вітторе Карпаччо, який в своїй творчості використовував в основному червоні та білі кольори. Карпаччо являє собою тонко нарізане сире м'ясо, яке приправляють оливковою олією і лимонним соком. Традиційно карпаччо готують з яловичини, але сьогодні кулінари експериментують з рішеннями і використовують багато інших видів м'яса, а також риби. Пропонуємо рецепт карпаччо з телятини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Карпаччо з телятини" (на 100 грам)

  • Білки14.6 гр.
  • Жири15.4 гр.
  • Вуглеводи1.2 гр.
  • Калорії214 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У традиційному варіанті використовують незаморожене м'ясо, але в більшості випадків його попередньо поміщають в морозильник, щоб потім легше різалося. Отже, вирізку загортаємо в харчову плівку і відправляємо або в холодильник на кілька годин, або в морозильну камеру, але тоді години буде досить.

Крок - 1
02

Тим часом готуємо смачний соус, яким будемо приправляти м'ясо. Для цього малину поміщаємо в чашу блендера, сюди ж наливаємо оливкову олію, соус з хересу, солимо і перчимо до смаку.

Крок - 2
03

Потім перебиваємо вміст в однорідну масу. У нас повинна вийти ніжна, красива, яскрава і ароматна суміш з дуже тонкою текстурою.

Крок - 3
04

Тепер дістаємо з морозилки телятину, беремо найгостріший ніж і нарізаємо як можна тонше на шматочки. Якщо у вас є спеціальна слайсорізка - то це у вас вийде зовсім без труднощів.

Крок - 4
05

Також нам потрібно нарізати тонкими слайсами козячий сир. Для цього можна використовувати терку, на якій є спеціальний ніж або ж скористатися овочерізкою або звичайним ножем.

Крок - 5
06

Всі складові для нашої страви готові, приступаємо до презентації. Беремо тарілку і викладаємо на неї шматочки телятини. Зверху поливаємо смачним малиновим соусом, а потім додаємо козячий сир.

Крок - 6
07

Тепер миємо зелену цибулю, дрібно її нарізаємо і посипаємо карпаччо. Страва виходить дуже красивою і апетитною на вигляд. А коли ви спробуєте її на смак, ця закуска назавжди залишиться у вашому меню як одна з найпростіших, але при цьому вишуканих страв. Карпаччо з телятини - це страва високого рівня, не дивлячись на простий набір продуктів і спосіб приготування.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Локшина удон - покроковий рецепт, фото 1 Локшина удон 50 6 3 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з грибами 55 5 4 з 5 - детальніше -
Паштет з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з курячої грудки 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паста з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Паста з креветками 30 4 2 з 5 - детальніше -
Суп - пюре з кукурудзи - покроковий рецепт, фото 1 Суп - пюре з кукурудзи 40 6 3 з 5 - детальніше -
Французький багет - покроковий рецепт, фото 1 Французький багет 60 1 3 з 5 - детальніше -
Гірчиця рецепт по дсту - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця рецепт по дсту 40 1 2 з 5 - детальніше -