Укр
Рус
Мясо Закуски Грузинська кухня

Карпаччо

( 4.8387 4 531 31 оцінка)

2650 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Карпаччо - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Охолоджувати

опис

Карпаччо з телячої вирізки з домашнім майонезним соусом, вустерширським соусом, пармезаном, авокадо маслом і руколою - швидка і дуже смачна закуска.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Карпаччо" (на 100 грам)

  • Білки12.4 гр.
  • Жири25.6 гр.
  • Вуглеводи0.9 гр.
  • Калорії290 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати домашній майонезний соус для карпаччо, візьміть глибоку, але невелику миску і відокремте в неї яєчні жовтки (використовуйте тільки свіжі яйця, так як вони не будуть піддаватися ніякій термічній обробці).

Крок - 1
02

У ємність до яєчних жовтків додайте діжонську гірчицю - її готують з особливих сортів насіння чорного кольору. Існує більше 20 варіантів приготування діжонської гірчиці з додаванням різних добавок. Злегка солодкувата і ніжна діжонська гірчиця додасть соусу приємного смаку.

Крок - 2
03

Використовуючи електричний вінчик, збийте жовтки разом з гірчицею. Після їх змішання починайте додавати тонкою цівкою оливкову олію (використовуйте будь-яку олію з нейтральним смаком). Збивайте, поки маса не збільшиться в об'ємі і стане схожою на майонез.

Крок - 3
04

Коли ви приготували майонез, додайте до нього молоко (щоб надати м'якості смаку), вустерширський соус і масло авокадо, яке дасть домашньому майонезному соусу неймовірного аромату.

Крок - 4
05

Збийте масу вінчиком на середній швидкості до повного змішання інгредієнтів і однорідності. Додайте сік лимона і перемішайте все ложкою. Домашній майонезний соус готовий. Поки відставте.

Крок - 5
06

Займіться м'ясом - для карпаччо найкращим видом яловичини є філе або вирізка. М'ясо використовуйте тільки свіже, заморожене-розморожене не підходить. Наріжте вирізку гострим ножем дуже тонкими слайсами близько 2 міліметрів (при наявності слайсера скористайтеся ним).

Крок - 6
07

Для подачі карпаччо вам знадобитися плоска тарілка з невеликими бортиками. На дно тарілки налийте майонезний соус. На нього викладіть нарізані тонкі слайси свіжої телячої вирізки.

Крок - 7
08

На слайси м'яса покладіть каперси, трошки підсоліть і приправте чорним перцем свіжомеленим на свій смак, покладіть тонко нарізаний перець чилі. Для того щоб нарізати тонкі пластівці сиру, ви можете скористатися овочечисткою. Наріжте сир відразу на тарілку, а на нього викладіть гіркою вимиту і висушену від вологи рукколу. Покладіть скибочку лимона. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кава латте по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Кава латте по-домашньому 20 1 2 з 5 - детальніше -
Апельсиновий джем - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий джем 50 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Біфштекс - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс 30 1 2 з 5 - детальніше -
Іспанська паелья - покроковий рецепт, фото 1 Іспанська паелья 80 6 4 з 5 - детальніше -
Канапе зі шпротами - покроковий рецепт, фото 1 Канапе зі шпротами 25 3 2 з 5 - детальніше -