Укр
Рус
Мясо Закуски Російська кухня

Карпаччо з курки

( 5.0000 5 511 11 оцінок)

1395 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Карпаччо з курки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Карпаччо з курки - різновид рецепта знаменитої традиційної страви Італії. Холодну закуску часто подають у вигляді нарізаного слайсами інгредієнта, приправленого різними спеціями з доповненням інших продуктів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Карпаччо з курки" (на 100 грам)

  • Білки18.5 гр.
  • Жири9.8 гр.
  • Вуглеводи0.2 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Куряче філе вибирайте завжди свіже. Ні в якому разі не беріть заморожене, як правило, навіть після розморожування, воно дає багато води. Куряче філе сполосніть під проточною водою. Промокніть паперовим рушником зайву вологу. Якщо філе зі шкірою, зніміть її, зріжте непотрібні жилки і хрящики. Філе повинно вийти красивої і рівної форми. Наріжте тонкими скибочками.

Крок - 1
02

Поставте на плиту сковорідку. Налийте оливкову олію і розігрійте її на невеликому вогні. Коли олія нагріється, викладіть в неї нарізані скибочки курячого філе. Зверху присоліть і приправте чорним меленим перцем за смаком.

Крок - 2
03

Коли м'ясо почне трохи біліти, переверніть шматочки і підсмажте ще кілька секунд. Потім зніміть і перекладіть на паперовий рушник, щоб вбрався жир.

Крок - 3
04

Тепер займіться шпинатом, його потрібно пробланширувати- цей спосіб додасть листю шпинату більше аромату, колір стане більш насиченим і пом'якшиться їх текстура. Шпинат добре промийте під проточною водою і промокніть.

Крок - 4
05

Налийте в каструлю багато води і закип'ятіть. Опустіть листя шпинату в окріп і відварюйте близько 30 секунд. Поки листочки не поміняють колір і не стануть яскраво-зеленого кольору.

Крок - 5
06

Також приготуйте ще одну глибоку ємність. Налийте в неї холодної води і покладіть лід. Відварений шпинат вийміть щипцями, або іншим зручним для вас способом з окропу і відразу ж перекладіть в холодну воду з льодом і залиште на кілька хвилин. Холодна вода зупинить подальший процес приготування листя і таким чином збереже їх текстуру. Вийміть з води листя шпинату і просушіть на паперовому рушнику.

Крок - 6
07

Для подачі карпаччо з куркою візьміть тарілку на свій розсуд. Викладіть по центру смугою листя шпинату. На шпинат покладіть шматочки курки. Для декору можете додати листя руколи, трошки підсмаженого арахісу і кілька шматочків сиру пармезан. Полийте лимонним соусом. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кисле молоко - покроковий рецепт, фото 1 Кисле молоко 35 1 1 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем "по флотськи" - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем "по флотськи" 50 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Карась у тархуновом соусі - покроковий рецепт, фото 1 Карась у тархуновом соусі 30 3 3 з 5 - детальніше -
Салат Цезар з куркою і капустою - покроковий рецепт, фото 1 Салат Цезар з куркою і капустою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Панакота простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Панакота простий рецепт 45 2 3 з 5 - детальніше -
Курячі нагетси - покроковий рецепт, фото 1 Курячі нагетси 50 3 3 з 5 - детальніше -