Укр
Рус
Риба Другі страви Кубинська кухня

Карась в соусі

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

939 - переглядів
55 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Карась в соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кубинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Шукаєте дивно смачну основну страву, що недорого, легко і корисно? Цей легкий карась в соусі - це те, на що варто звернути увагу. Приправи, використовувані в цьому рецепті, настільки добре поєднуються, що створюють соковитий і вибуховий аромат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Карась в соусі" (на 100 грам)

  • Білки10.9 гр.
  • Жири5.5 гр.
  • Вуглеводи3.2 гр.
  • Калорії114 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть тушки риби і промийте її підсоленою водою або сумішшю лайма і води. Потім промокніть рибу насухо паперовим рушником і відкладіть на деко.

Крок - 1
02

Тим часом займіться приготуванням соусу-маринаду. Для цього помістіть в чашу блендера гілочки чебрецю, трохи очищеного імбиру, додайте очищену від лушпиння червону цибулю, нарізану часточками і часник. Покладіть так само в чашу маленький болгарський перець.

Крок - 2
03

Потім додайте в чашу африканський мускатний горіх (його можна замінити звичайним мускатним горіхом, але в цьому випадку вам потрібно буде використовувати його більше), засипте каррі, приправи до риби, чорний мелений перець (але ви можете замінити його на пластівці кайенского / червоного перцю) і трохи солі. Залийте все оливковим або рослинним маслом і ретельно збийте, до однорідної рідкої суміші. Вилийте приготований соус в миску і відкладіть в сторону.

Крок - 3
04

Зробіть гострим ножем 3 або більш глибоких зрізи на карасі в залежності від того, наскільки крупна ваша риба. Потім полийте підготовленим соусом-маринадом всю рибину і розмажте за допомогою кухонної щітки. Переконайтеся, що ви дістали кожну частину продукту, поливаючи кожен кут риби маринадом, включаючи глибокий зріз.

Крок - 4
05

Накрийте замариновану рибу на деку фольгою і помістіть її в холодильник на 20 хвилин або на всю ніч. Це дозволить соусу добре проникнути глибоко всередину карася.

Крок - 5
06

Після закінчення зазначеного часу вийміть рибу з холодильника, відкрийте фольгу, потім знову потріть її невеликою кількістю залишеного соусу і помістіть в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на перші 15 хвилин. Через 15 хвилин переверніть рибину на іншу сторону і знову натріть маринадом. Потім залиште карася готувати ще приблизно на 10 хвилин.

Крок - 6
07

Після закінчення 10 хвилин переверніть рибу на першу сторону і потріть маринадом. Потім залиште в духовці на 5-10 хвилин, в залежності від того, наскільки коричневою кіркою ви хочете забезпечити рибу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пахлава з тістом філо - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава з тістом філо 55 4 3 з 5 - детальніше -
Адигейський сир домашній - покроковий рецепт, фото 1 Адигейський сир домашній 60 1 2 з 5 - детальніше -
Котлети "Тещин рецепт" - покроковий рецепт, фото 1 Котлети "Тещин рецепт" 45 3 3 з 5 - детальніше -
Печиво з шматочками шоколаду - покроковий рецепт, фото 1 Печиво з шматочками шоколаду 55 3 3 з 5 - детальніше -