Укр
Рус
Риба Другі страви Кубинська кухня

Карась смажений на сковороді

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

749 - переглядів
55 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Карась смажений на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кубинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Цей кисло-солодкий рецепт смаженого карася в китайському стилі - просте керівництво з приготування хрусткої цілої риби в домашніх умовах. Якраз до святкового столу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Карась смажений на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири20.1 гр.
  • Вуглеводи16.5 гр.
  • Калорії282 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Замочіть попередньо вимиту зелену цибулю в холодній воді, поки вона не почне скручуватися.

Крок - 1
02

Для початку ретельно вимийте холодною водою рибину. Далі створіть на тушці неглибокі надрізи. Забийте з кожного боку риби надрізи рясно сіллю. Далі викачайте рибину з обох сторін в борошні і залиште її трохи полежати.

Крок - 2
03

Заповніть каструлю або глибоку сковороду рослинною олією. Розігрійте ємність на сильному вогні. Масло досить гаряче при 165 градусах або коли дерев'яна ложка, занурена в нього, утворює маленькі шиплячі бульбашки.

Крок - 3
04

Покладіть карась в гаряче масло і обсмажте з обох сторін, перевертаючи з боку на бік. Готуйте рибу в маслі протягом приблизно 10-15 хвилин, регулярно перевертаючи або до золотистого кольору і хрусткої скоринки.

Крок - 4
05

Поки риба готується, приготуйте кисло-солодкий соус до неї. Нагрійте трохи рослинного або оливкового масла в воці або великій сковороді на сильному вогні. Покладіть в неї заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю і нашаткований невеликими кубиками болгарський перець. Смажте протягом хвилини.

Крок - 5
06

Потім додайте в сковороду крупно нарізаний ананас і обсмажуйте ще півхвилини. Зменшіть вогонь до середнього і додайте в сковороду коричневий цукор, трохи оцту, томатний кетчуп, соєвий соус, ананасовий сік і приправи до риби. Варіть вміст, періодично помішуючи, на повільному вогні близько 2 хвилини, поки цукор не розчиниться.

Крок - 6
07

Додайте суміш кукурудзяного борошна в утворившийся соус і варіть ще півхвилини, щоб згустити вміст. Вимкніть вогонь, але зберігайте соус теплим на сковороді.

Крок - 7
08

Коли риба буде золотиста з обох сторін, обережно перенесіть її на паперовий рушник. Дайте маслу стекти, а потім покладіть рибу на блюдо. Розігрійте соус, якщо він охолов. Вилийте теплий соус на смажений карась і прикрасьте завитками зеленої цибулі.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат Ніжність з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Салат Ніжність з куркою 50 4 3 з 5 - детальніше -
Макарони під соусом болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Макарони під соусом болоньєзе 45 4 3 з 5 - детальніше -
Пастрома з курячих грудок - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з курячих грудок 50 4 3 з 5 - детальніше -
Хворост на горілці - покроковий рецепт, фото 1 Хворост на горілці 55 3 3 з 5 - детальніше -