Укр
Рус
Оладки Випічка Польська кухня

Капустяні оладки з капусти

( 4.7500 4 512 12 оцінок)

1191 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Капустяні оладки з капусти - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня, Югославська кухня, Чилійська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Існує дуже багато рецептів солодких і не солодких оладок. Останні можна готувати, наприклад, з різного м'яса, овочів і так далі. В даному випадку пропонуємо вам рецепт капустяних оладок з капусти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Капустяні оладки з капусти" (на 100 грам)

  • Білки3.3 гр.
  • Жири20.6 гр.
  • Вуглеводи6.5 гр.
  • Калорії234 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування капустяних оладок вам необхідна сира білокачанна капуста. Візьміть невелику головку, зніміть верхні листки, видаліть пошкоджені місця, якщо вони є. Розріжте капусту навпіл і відокремте стільки, скільки потрібно за рецептом. Тепер наріжте на шматочки поменше.

Крок - 1
02

Тепер вам знадобиться незамінний помічник на кухні - блендер або кухонний комбайн. Надішліть в його чашу шматочки білокачанної капусти. Закрийте кришку і увімкніть.

Крок - 2
03

Подрібнену капусту перекладіть у велику миску, додайте вказану в рецепті кількість солі і ретельно перемішайте вручну, щоб капуста пустила сік.

Крок - 3
04

Капустяну масу відкиньте на друшляк, притисніть трохи ложкою. Зачекайте якийсь час, щоб стекло якомога більше рідини.

Крок - 4
05

Коли зайва рідина з капусти відцідиться, відправте масу в чисту миску. Додайте кілька курячих яєць і невелику кількість просіяного борошна. Ретельно перемішайте великою ложкою або лопаткою. Тісто для капустяних оладок з капусти готове.

Крок - 5
06

Дістаньте чисту і суху сковорідку, поставте її на плиту і запаліть середній вогонь. Налийте в неї невелику кількість рослинної олії. Коли масло в сковорідці добре нагріється, зробіть наступне. Викладайте по кілька столових ложок капустяного тіста, формуючи оладки. Зверху акуратно розрівняйте масу.

Крок - 6
07

На невеликому вогні в рослинній олії обсмажте капустяні оладки до золотистого кольору спочатку з одного боку, потім переверніть і обсмажте з іншого.     Капустяні оладки з капусти готові. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Еклер класичний - покроковий рецепт, фото 1 Еклер класичний 55 4 3 з 5 - детальніше -
Легкий соус тартар - покроковий рецепт, фото 1 Легкий соус тартар 15 1 2 з 5 - детальніше -