Укр
Рус
Котлети Другі страви Італійська кухня

Капустяні котлети пісні

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

1210 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Капустяні котлети пісні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Корейська кухня

Дієта: Здорове харчування, Дієта №5, Для схуднення, Спортивне харчування, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Капустяні котлети - справжня знахідка для тих, хто дотримується посту або дотримується вегетаріанського способу життя. Овочеве страву можна зробити максимально корисною, якщо запекти котлети в духовці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Капустяні котлети пісні" (на 100 грам)

  • Білки2.2 гр.
  • Жири15.2 гр.
  • Вуглеводи16.1 гр.
  • Калорії216 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Білокачанну капусту нашаткуйте максимально дрібно і викладіть у велику глибоку ємність. Додайте борошно і сіль. Сюди ж висипте натертий на дрібній тертці імбирний корінь.

Крок - 1
02

Зелений перець чилі наріжте невеликими шматочками і додайте до решти інгредієнтів.

Крок - 2
03

Коріандр ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Подрібніть зелень і всипте загальну ємність. Додайте насіння коріандру, рисове борошно, сіль, червоний мелений перець і мелений тмин.

Крок - 3
04

Ретельно перемішайте суміш руками. Якщо маса дуже суха, додайте трохи холодної води. Щоб суміш не прилипала до рук, періодично змочуйте їх у воді. Вимішуйте фарш протягом 5-6 хвилин за принципом вимішування тіста.

Крок - 4
05

Візьміть в руку невелику кількість фаршу і сформуйте з нього котлетки. Можете надати їм форму овалу, кулі або будь-яку іншу форму за смаком. Розмір також регулюйте за власним смаком. Якщо страва призначена для дітей, робіть невеликі круглі котлетки, для дорослих формуйте овальні порційні, вагою приблизно 60 г.

Крок - 5
06

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і налийте рослинне або оливкове масло. У розігріту жаровню викладіть котлети і обсмажте з обох боків до золотистого кольору.

Крок - 6
07

Готові капустяні котлети викладіть на паперовий рушник. Це допоможе позбутися зайвої олії. Перекладіть страву на порційне блюдо і подавайте зі свіжими овочами та зеленню. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тісто для піци - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для піци 120 1 3 з 5 - детальніше -
Плов зі свининою в казані - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою в казані 40 4 3 з 5 - детальніше -
Окрошка на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на сметані 30 6 3 з 5 - детальніше -
Паштет з печінки тріски - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з печінки тріски 40 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рисова локшина з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Рисова локшина з креветками 45 6 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки з салатом з тунця - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з салатом з тунця 45 4 3 з 5 - детальніше -
Смажений рис з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Смажений рис з м’ясом 55 4 3 з 5 - детальніше -
Террін з буряку - покроковий рецепт, фото 1 Террін з буряку 50 3 2 з 5 - детальніше -