Просто, але смачно - капустяний пиріг за цим рецептом. Як він хорош - приготуйте і спробуйте самі!
Обсмажте попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю в невеликій сковороді з рослинним маслом.
Після розм'якшення цибулі додайте в сковорідку м'ясний фарш і добре все, перемішавши, продовжуйте обсмажувати. Смажте м'ясо з цибулею кілька хвилин. Потім добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і приправте червоним перцем чилі. Добре перемішайте і смажте на середньому вогні, поки м'ясо не буде готове
Очистіть від шкірки картоплю і натріть в глибоку миску на самій великій тертці. Далі додайте натерту картоплю в раніше обсмажену м'ясну суміш.
Тепер вимийте капусту, відріжте качан, і покладіть качан на тарілку. Поставте капусту в мікрохвильовку на 5-6 хв.
Потім видаліть з качана 5-6 листів, знову помістіть в мікрохвильову піч, потім знову видаліть листи і повторюйте, поки всі листи не будуть акуратно відокремлені. Процес запікання в мікрохвильовці залишає можливість бути листкам гнучкими, і вони легко видаляються з качана.
Змастіть круглу форму для випічки діаметром близько 28 см рослинним маслом і накрийте листям капусти все дно ємності. Потім накрийте листя в формі до половини сумішшю м'яса і картоплі і рівномірно розподіліть.
Приготуйте заправку: для цього розбийте курячі яйця в глибоку миску, залийте так само тепле молоко і добре перемішайте вінчиком.
Половину утвореної суміші налийте на м'ясну начинку в форму і накрийте другим шаром капустяного листя.
Іншу частину м'ясної суміші покладіть наступним шаром і створіть останній шар зеленого листя, який викладіть від країв до центру, акуратно запечатав.
Залийте всю поверхню капусти сметаною, відправте форму в духовку і випікайте при 180 градусах протягом 1 години. Готовий капустяний пиріг подавайте до столу, розділивши на порції. Смачного!
Випадкові рецепти