Укр
Рус
Пироги Випічка Іспанська кухня

Капустяний пиріг

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

762 - переглядів
85 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Капустяний пиріг - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Просто, але смачно - капустяний пиріг за цим рецептом. Як він хорош - приготуйте і спробуйте самі!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Капустяний пиріг" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири8.1 гр.
  • Вуглеводи5 гр.
  • Калорії126 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Обсмажте попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю в невеликій сковороді з рослинним маслом.

Крок - 1
02

Після розм'якшення цибулі додайте в сковорідку м'ясний фарш і добре все, перемішавши, продовжуйте обсмажувати. Смажте м'ясо з цибулею кілька хвилин. Потім добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і приправте червоним перцем чилі. Добре перемішайте і смажте на середньому вогні, поки м'ясо не буде готове

Крок - 2
03

Очистіть від шкірки картоплю і натріть в глибоку миску на самій великій тертці. Далі додайте натерту картоплю в раніше обсмажену м'ясну суміш.

Крок - 3
04

Тепер вимийте капусту, відріжте качан, і покладіть качан на тарілку. Поставте капусту в мікрохвильовку на 5-6 хв.

Крок - 4
05

Потім видаліть з качана 5-6 листів, знову помістіть в мікрохвильову піч, потім знову видаліть листи і повторюйте, поки всі листи не будуть акуратно відокремлені. Процес запікання в мікрохвильовці залишає можливість бути листкам гнучкими, і вони легко видаляються з качана.

Крок - 5
06

Змастіть круглу форму для випічки діаметром близько 28 см рослинним маслом і накрийте листям капусти все дно ємності. Потім накрийте листя в формі до половини сумішшю м'яса і картоплі і рівномірно розподіліть.

Крок - 6
07

Приготуйте заправку: для цього розбийте курячі яйця в глибоку миску, залийте так само тепле молоко і добре перемішайте вінчиком.

Крок - 7
08

Половину утвореної суміші налийте на м'ясну начинку в форму і накрийте другим шаром капустяного листя.

Крок - 8
09

Іншу частину м'ясної суміші покладіть наступним шаром і створіть останній шар зеленого листя, який викладіть від країв до центру, акуратно запечатав.

Крок - 9
10

Залийте всю поверхню капусти сметаною, відправте форму в духовку і випікайте при 180 градусах протягом 1 години. Готовий капустяний пиріг подавайте до столу, розділивши на порції. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Канапе з виноградом - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з виноградом 35 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик на мінеральній воді - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик на мінеральній воді 60 4 3 з 5 - детальніше -
Морозиво в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво в домашніх умовах 35 2 2 з 5 - детальніше -