Рецепт капустяних котлет - хрусткі зовні, м'які всередині. Ці смажені капустяні кульки / котлети легко приготувати, і вони дуже смачні.
Капусту вимийте під проточною водою, просушіть і наріжте за допомогою спеціального ножа.
Потім помістіть каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Надішліть нашатковану капусту в киплячу воду і варіть в окропі, помішуючи близько 7-8 хвилин.
Потім перекладіть відварену капусту на друшляк і повністю процідіть від вологи.
Далі очистіть від лушпиння цибулю і часник. Цибулю дрібно наріжте, а часник вичавіть через чеснокодавку. Зелень петрушки вимийте під холодною водою і гострим ножем дрібно її наріжте.
Помістіть невелику сковороду на плиту, налийте в неї рослинне масло і прогрійте. Надішліть подрібнену цибулю в сковороду і обсмажуйте, помішуючи, кілька хвилин. Потім додайте в сковороду подрібнений часник. Готуйте на середньому або повільному вогні, поки цибуля не стане золотистою.
У велику миску до вареної капусти помістіть приготовану часникову цибулю, подрібнену петрушку, вбийте так само курячі яйця, засипте манку, чебрець, сіль і чорний мелений перець. Добре перемішайте всі інгредієнти до повного їх об'єднання. При необхідності додайте ще манної крупи. Відставте підготовлену суміш приблизно на 10 хвилин.
У великій сковороді розігрійте оливкову чи рослинну олію. Сформуйте котлети з капустяної суміші і обсмажте їх на середньому або сильному вогні по 2-3 хвилини з кожного боку або до золотистого кольору. Перенесіть готові капустяні котлети на кухонний папір, щоб позбутися від надлишків олії. Подавайте страву в супроводі соусу зі сметани з кропом, йогурту або свіжого салату.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти