Укр
Рус
Капуста Другі страви Бельгійська кухня

Капустяні котлети

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

1201 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Капустяні котлети - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бельгійська кухня, Болгарська кухня, Узбецька кухня, Білоруська кухня, Азербайджанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Рецепт капустяних котлет - хрусткі зовні, м'які всередині. Ці смажені капустяні кульки / котлети легко приготувати, і вони дуже смачні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Капустяні котлети" (на 100 грам)

  • Білки2.4 гр.
  • Жири9 гр.
  • Вуглеводи7.4 гр.
  • Калорії128 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Капусту вимийте під проточною водою, просушіть і наріжте за допомогою спеціального ножа.

Крок - 1
02

Потім помістіть каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Надішліть нашатковану капусту в киплячу воду і варіть в окропі, помішуючи близько 7-8 хвилин.

Крок - 2
03

Потім перекладіть відварену капусту на друшляк і повністю процідіть від вологи.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння цибулю і часник. Цибулю дрібно наріжте, а часник вичавіть через чеснокодавку. Зелень петрушки вимийте під холодною водою і гострим ножем дрібно її наріжте.

Крок - 4
05

Помістіть невелику сковороду на плиту, налийте в неї рослинне масло і прогрійте. Надішліть подрібнену цибулю в сковороду і обсмажуйте, помішуючи, кілька хвилин. Потім додайте в сковороду подрібнений часник. Готуйте на середньому або повільному вогні, поки цибуля не стане золотистою.

Крок - 5
06

У велику миску до вареної капусти помістіть приготовану часникову цибулю, подрібнену петрушку, вбийте так само курячі яйця, засипте манку, чебрець, сіль і чорний мелений перець. Добре перемішайте всі інгредієнти до повного їх об'єднання. При необхідності додайте ще манної крупи. Відставте підготовлену суміш приблизно на 10 хвилин.

Крок - 6
07

У великій сковороді розігрійте оливкову чи рослинну олію. Сформуйте котлети з капустяної суміші і обсмажте їх на середньому або сильному вогні по 2-3 хвилини з кожного боку або до золотистого кольору. Перенесіть готові капустяні котлети на кухонний папір, щоб позбутися від надлишків олії. Подавайте страву в супроводі соусу зі сметани з кропом, йогурту або свіжого салату.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рулька - покроковий рецепт, фото 1 Рулька 220 4 3 з 5 - детальніше -
Класичний картопляний салат - покроковий рецепт, фото 1 Класичний картопляний салат 50 5 3 з 5 - детальніше -
Торт Бите скло - покроковий рецепт, фото 1 Торт Бите скло 90 7 4 з 5 - детальніше -
Тертий пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Тертий пиріг 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Грибний суп - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп 50 5 3 з 5 - детальніше -
Желе із соку апельсина - покроковий рецепт, фото 1 Желе із соку апельсина 35 2 2 з 5 - детальніше -