Укр
Рус
Капуста Другі страви Українська кухня

Капуста тушкована з м’ясом

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

776 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Капуста тушкована з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Соковита та ароматна тушкована капуста з м'ясом. Смачна та корисна гаряча страва, яку можна приготувати на плиті, в духовці або мультиварці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Капуста тушкована з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири9.1 гр.
  • Вуглеводи3.2 гр.
  • Калорії125 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Поставте на плиту велику каструлю із водою. Зануріть у неї копчений ціолан із кісточкою. Цибулину очистіть від лушпиння і зріжте хвостики. Відправте прянощі в каструлю.

Крок - 1
02

Сюди ж додайте очищений корінь петрушки, пастернак, моркву та селеру. Всипте сіль та запашний перець горошком. Додайте лавровий лист. Накрийте кришкою та варіть на середньому вогні протягом 1,5 годин. Вийміть м'ясо з каструлі. Бульйон з овочами відставте убік.

Крок - 2
03

Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Часник наріжте тонкими слайсами. Відправте прянощі в розігріту на середньому вогні жаровню. Влийте оливкову або соняшникову олію. Переміксуйте та обсмажте протягом 3–4 хвилин.

Крок - 3
04

Капусту наріжте тонкою соломкою. Викладіть подрібнений овоч на сковороду. Додайте сіль та перемішайте. Обсмажте протягом 4-5 хвилин, доки капуста не стане м'якою. Якщо овочі почнуть пригоряти, влийте невелику кількість бульйону, де варилося м'ясо.

Крок - 4
05

Додайте томатний соус, чебрець і чорний мелений перець. Добре перемішайте. Влийте проціджений бульйон і знову переміксуйте.

Крок - 5
06

Викладіть суміш у глибоку ємність для запікання. Зверху розмістіть копчений ціолан. Додайте трохи бульйону і кілька шматочків бекону.

Крок - 6
07

Відправте страву в розігріту до 200 ° С духову шафу. Запікайте протягом 40 хвилин без кришки. Відокремте м'ясо від кістки. Викладіть тушковану капусту на порційну страву та подавайте на стіл. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Котлети гречаники - покроковий рецепт, фото 1 Котлети гречаники 45 3 2 з 5 - детальніше -
Легкий салат з грушею - покроковий рецепт, фото 1 Легкий салат з грушею 20 2 1 з 5 - детальніше -
Лаваш - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш 140 1 3 з 5 - детальніше -
Кекс сирний - покроковий рецепт, фото 1 Кекс сирний 80 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лазанья з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з сиром 75 5 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з курячого філе 45 6 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з ревенем - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з ревенем 60 3 3 з 5 - детальніше -
Дитячі котлети - покроковий рецепт, фото 1 Дитячі котлети 35 3 2 з 5 - детальніше -