Укр
Рус
Капуста Другі страви Ірландська кухня

Капуста брокколі смажена

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

676 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Капуста брокколі смажена - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Ірландська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ці шматочки брокколі, обсмажені в хрусткому клярі, дуже смачні для перекусів або в будь-який час, коли вам просто хочеться з'їсти що-небудь швидко і просто! Вам сподобаються ці хрусткі шматочки брокколі навіть як гарнір.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Капуста брокколі смажена" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири22.4 гр.
  • Вуглеводи13.5 гр.
  • Калорії274 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку розділіть і ретельно промийте суцвіття брокколі. Помістіть невелику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Помістіть зверху спеціальну ємність і готуйте капусту брокколі на пару, поки вона не стане яскраво-зеленою і не стане м'якою, але не занадто. Не переварюйте! Відкладіть капусту в сторону, щоб охолодити. Пропарювання брокколі перед обсмажуванням необов'язкове.

Крок - 1
02

У велику миску засипте борошно, додайте молоко, трохи цибулевого і часникового порошку. Засипте в миску сіль і чорний мелений перець і розбийте курячі яйця. Перемішайте все, до отримання однорідної консистенції, стежачи за тим, щоб тісто не було дуже рідким. Необхідно, щоб рідке тісто залишалося на квітках брокколі.

Крок - 2
03

Додайте порцію пропареної капусти брокколі в рідке тісто і акуратно перемішайте, поки кожен шматочок не покриється добре.

Крок - 3
04

У фритюрниці або глибокій каструлі нагрійте оливкову чи рослинну олію. Коли вона стане гарячою, додайте в сковороду брокколі в клярі і обсмажуйте 1-2 хвилини з кожного боку або до золотистого кольору. Уважно стежте, щоб капуста не підгоріла. Після цього витягніть обсмажені суцвіття з масла і покладіть їх на решітку для стікання, поклавши під ними деко, застелене паперовими рушниками. Насолоджуйтесь смаженою капустою брокоолі з вашим улюбленим соусом або як є, тому що вона така смачна.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Юшка з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сьомги 40 5 2 з 5 - детальніше -
Курячий рулет - покроковий рецепт, фото 1 Курячий рулет 60 4 2 з 5 - детальніше -
Жульєн - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рис з фаршем "по флотськи" - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем "по флотськи" 50 4 2 з 5 - детальніше -
Салат мімоза з сайрою - покроковий рецепт, фото 1 Салат мімоза з сайрою 55 4 3 з 5 - детальніше -
Заливне з курки - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з курки 180 3 3 з 5 - детальніше -
Салат «Жозефіна» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Жозефіна» 50 4 3 з 5 - детальніше -