Ці шматочки брокколі, обсмажені в хрусткому клярі, дуже смачні для перекусів або в будь-який час, коли вам просто хочеться з'їсти що-небудь швидко і просто! Вам сподобаються ці хрусткі шматочки брокколі навіть як гарнір.
Спочатку розділіть і ретельно промийте суцвіття брокколі. Помістіть невелику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Помістіть зверху спеціальну ємність і готуйте капусту брокколі на пару, поки вона не стане яскраво-зеленою і не стане м'якою, але не занадто. Не переварюйте! Відкладіть капусту в сторону, щоб охолодити. Пропарювання брокколі перед обсмажуванням необов'язкове.
У велику миску засипте борошно, додайте молоко, трохи цибулевого і часникового порошку. Засипте в миску сіль і чорний мелений перець і розбийте курячі яйця. Перемішайте все, до отримання однорідної консистенції, стежачи за тим, щоб тісто не було дуже рідким. Необхідно, щоб рідке тісто залишалося на квітках брокколі.
Додайте порцію пропареної капусти брокколі в рідке тісто і акуратно перемішайте, поки кожен шматочок не покриється добре.
У фритюрниці або глибокій каструлі нагрійте оливкову чи рослинну олію. Коли вона стане гарячою, додайте в сковороду брокколі в клярі і обсмажуйте 1-2 хвилини з кожного боку або до золотистого кольору. Уважно стежте, щоб капуста не підгоріла. Після цього витягніть обсмажені суцвіття з масла і покладіть їх на решітку для стікання, поклавши під ними деко, застелене паперовими рушниками. Насолоджуйтесь смаженою капустою брокоолі з вашим улюбленим соусом або як є, тому що вона така смачна.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти