Укр
Рус
Поділитися

Капусняк український

90 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1

опис

Простий і дуже смачний суп - капусняк готовий посперечатися з улюбленим українським борщем.

Інгредієнти

Пшоно0.5 скл.
Капуста200 г.
Цибуля2 шт.
Морква2 шт.
Картопля4 шт.
М’ясо500 г.
Паста томат2 ст.л
Борошно1 ст.л
Лавровий лист3 шт.
Перець чорний горошок6 шт.
Сільза смаком
Зелень1 пуч.
01

Нам знадобиться відварене м'ясо, порізане на шматочки, з нього бульйон, пшоно, очищена картопля ціляком або навпіл.

Шаг - 1
02

Цибуля нарізається дрібно, а морква натирається на дрібній тертушці. На великій тертушці нарізається капуста.

Шаг - 2
03

На попередньо розігрітій сковороді обсмажують цибулю до золотистої скоринки і додається морква. Все це готується 5 хв. з періодичним помішуванням.

Шаг - 3
04

Потім викладається томатна паста, солиться і накривається кришкою на 5 хв. після цього слід додати борошно і швидко перемішати.

Шаг - 4
05

Спершу слід відварити м'ясо для бульйону. М'ясо викладається. У бульйон закидається пшоно, а коли закипить - картопля, сіль і зменшується вогонь.

Шаг - 5
06

Як тільки картопля приготується, його слід вийняти, пом'яти і покласти назад, додаючи капусту.

Шаг - 6
07

Все це помішується  до кипіння і додається піджарка і м'ясо. В кінці слід покласти зелень і накрити для отримання аромату.

Шаг - 7

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: