Укр
Рус
Капусняк Перші страви Російська кухня

Капусняк український

( 4.7949 4 539 39 оцінок)

4136 - переглядів
90 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Простий і дуже смачний суп - капусняк готовий посперечатися з улюбленим українським борщем.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Капусняк український" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи10.1 гр.
  • Калорії138 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Невелику сковорідку помістіть на плиту, укладіть в неї рослинне масло і максимально нагрійте. Потім відправте в киплячу олію нарізаний тонкою соломкою бекон і обсмажуйте, постійно мішаючи, до легкої скоринки в м'ясному виробі.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці нашаткуйте дрібними кубиками. Надішліть нарізану цибулю в сковорідку до бекону і обсмажуйте, помішуючи, до появи золотистості в овочі. Потім притрусіть обсмажений бекон з цибулею просіяним борошном і, ретельно все перемішавши, зніміть сковорідку з вогню.

Крок - 2
03

Далі помийте під проточною водою качан капусти і трохи його просушіть. Потім викладіть капусту на кухонну дошку і наріжте тонкою смужкою. Подрібнену капусту покладіть в невелику каструлю і відправте на плиту.

Крок - 3
04

Потім додайте в каструлю до капусти очищену від шкірки моркву (можна навіть цілою).

Крок - 4
05

Далі звільніть від шкірки картоплю і на обробній дошці наріжте досить великими шматочками. Надішліть подрібнену картоплю в каструлю до інших овочів, залийте попередньо підготовленим бульйоном, рясно посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і залиште варитися, періодично помішуючи, приблизно на 30 хвилин.

Крок - 5
06

Потім вилкою витягніть вже відварену моркву з каструлі, викладіть на тарілку і розімніть до стану пюре. Потім знову поверніть морквяну суміш в каструлю з майбутнім супом, приправте все сухою куркумою, паприкою, тмином і ретельно все перемішавши, варіть близько 5 хвилин.

Крок - 6
07

Далі викладіть в каструлю, раніше підсмажену беконно-цибулеву засмажку, ще раз все перемішайте і проваріть близько 3 хвилин. Потім вимкніть вогонь, і залиште страву настоятися деякий час.

Крок - 7
08

Тепер розлийте в красиві супниці готовий український капусняк, прикрасьте улюбленою вами зеленню і поспішайте подавати до столу. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат з огірків - покроковий рецепт, фото 1 Салат з огірків 30 3 2 з 5 - детальніше -
Омлет з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком 30 2 2 з 5 - детальніше -
Солянка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Солянка з картоплею 50 6 4 з 5 - детальніше -
Салат нісуаз з печінкою тріски - покроковий рецепт, фото 1 Салат нісуаз з печінкою тріски 45 5 3 з 5 - детальніше -
?>