Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Капусняк український

90 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Простий і дуже смачний суп - капусняк готовий посперечатися з улюбленим українським борщем.

Інгредієнти

Пшоно 1/2 скл.
Капуста200 г.
Цибуля2 шт.
Морква2 шт.
Картопля4 шт.
М’ясо500 г.
Паста томат2 ст.л
Борошно1 ст.л
Лавровий лист3 шт.
Перець чорний горошок6 шт.
Сіль за смаком
Зелень1 пуч.
01

Нам знадобиться відварене м'ясо, порізане на шматочки, з нього бульйон, пшоно, очищена картопля ціляком або навпіл.

Крок - 1
02

Цибуля нарізається дрібно, а морква натирається на дрібній тертушці. На великій тертушці нарізається капуста.

Крок - 2
03

На попередньо розігрітій сковороді обсмажують цибулю до золотистої скоринки і додається морква. Все це готується 5 хв. з періодичним помішуванням.

Крок - 3
04

Потім викладається томатна паста, солиться і накривається кришкою на 5 хв. після цього слід додати борошно і швидко перемішати.

Крок - 4
05

Спершу слід відварити м'ясо для бульйону. М'ясо викладається. У бульйон закидається пшоно, а коли закипить - картопля, сіль і зменшується вогонь.

Крок - 5
06

Як тільки картопля приготується, його слід вийняти, пом'яти і покласти назад, додаючи капусту.

Крок - 6
07

Все це помішується  до кипіння і додається піджарка і м'ясо. В кінці слід покласти зелень і накрити для отримання аромату.

Крок - 7

Оцінити рецепт