Укр
Рус
Капусняк Перші страви Російська кухня

Капусняк з квашеної капусти з перловкою

( 4.8000 4 520 20 оцінок)

3252 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Капусняк з квашеної капусти з перловкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Капусняк - відмінна поживна, навариста і зігріваюча страва, яка чудово підійде для обіду в холодну пору року. Цей густий і ароматний суп легкий в приготуванні і нехитрий по підбору продуктів, але зате його смакові якості обов'язково залишать задоволеними ваших домочадців. Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі рецепт приготування капусняку з квашеної капусти з перловкою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Капусняк з квашеної капусти з перловкою" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири3.2 гр.
  • Вуглеводи9.3 гр.
  • Калорії92 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Основним інгредієнтом цієї страви є квашена капуста, з неї, мабуть, і почнете. Отже, наріжте квашену капусту досить крупно, щоб відчувати її в супі.

Крок - 1
02

Надішліть нарізану капусту в окрему каструлю з водою і варіть на повільному вогні, періодично помішуючи, до готовності (овочі, приготовані з квашеною капустою, не розм'якшуються). Можете приправити капусту, наприклад, трав'яним перцем або улюбленими приправами на свій смак. Капуста не матиме хорошого смаку на цьому етапі, але після додавання в бульйон вона обов'язково буде смачною.

Крок - 2
03

В окремій каструлі приготуйте порцію бульйону, він буде більш пісним з курячими ніжками або крильцями, крилами гусей або індички, важливо мати кістки, тому що смак набагато краще. Отже, обране вами м'ясо відваріть декілька хвилин в каструлі з водою (3/4 висоти ємності). Додайте в м'ясо лавровий лист, запашний перець. Через деякий час додайте в каструлю заздалегідь очищену від шкірки і нарізану кільцями моркву і подрібнений корінь петрушки.

Крок - 3
04

Потім додайте в каструлю подрібнену селеру, заздалегідь очищену від лушпиння і присмажену на газу цілу цибулину і подрібнений часник (можна видавлений через чеснокодавку), обсмажений або натертий. Готуйте вміст каструлі, помішуючи, накривши кришкою, до готовності, але не занадто довго.

Крок - 4
05

Приправте майбутню першу страву на смак сіллю і чорним меленим перцем в кінці. М'ясо можна відокремити від кісточок і покласти назад в каструлю вже тільки м'якоть. Додайте так само в каструлю нарізану кубиками картоплю і засипте перлову крупу, вимиту в киплячій воді.

Крок - 5
06

Картопля швидко розм'якшується - 3-4 хвилини, тому подбайте про те, щоб вона не переварилася, і відразу ж додайте приварену капусту разом з водою в каструлю.

Крок - 6
07

Готуйте все це близько хвилини, ретельно перемішавши. Нарешті, після виключення вогню, киньте в каструлю нашатковану петрушку, розлийте готовий капусняк з квашеної капусти з перловкою в тарілки і подавайте гарячим до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паштет з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з авокадо 30 2 2 з 5 - детальніше -
Холодець зі свинини і яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Холодець зі свинини і яловичини 200 4 3 з 5 - детальніше -
?>