Укр
Рус
Капусняк Перші страви Російська кухня

Капусняк з квашеною капустою і беконом

( 5.0000 5 516 16 оцінок)

3597 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Капусняк з квашеною капустою і беконом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо те, як приготувати борщ, відомо, напевно, будь-який господині, то, щоб подати на обід смачний капусняк, потрібно бути знайомим з деякими нюансами приготування. І саме про це я хочу вам повідомити. Найчастіше капусняк готується з квашеної капусти, я пропоную спробувати приготувати страву, слідуючи моїм рецептом - з цією капустою і беконом. Ви вже самі визначайте, який суп краще, але я впевнений, вам неодмінно ця страва сподобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Капусняк з квашеною капустою і беконом" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири1.2 гр.
  • Вуглеводи2.2 гр.
  • Калорії26 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу залийте в каструлю воду і покладіть в неї шматок копченої свинячої вирізки. Потім додайте в каструлю трохи солі, лавровий лист і доведіть все до кипіння. Зменшіть вогонь до середнього і готуйте м'ясо приблизно 40 хвилин до його розм'якшення. Потім наріжте його тонкою соломкою.

Крок - 1
02

Тим часом очистіть цибулю від лушпиння і дрібно її нашаткуйте. Подрібніть так само або видавіть через чеснокодавку часник. Потім наріжте тонкою смужкою бекон і кільцями гостру ковбасу. Помістіть невелику сковороду на плиту і добре розігрійте. Покладіть в гарячу сковороду нарізаний бекон з м'ясом і обсмажте, постійно помішуючи, до хрусткого стану продукту. Перекладіть обсмажений м'ясний продукт на тарілку і відставте до подальшого використання.

Крок - 2
03

Далі відправте раніше подрібнену цибулю в розпечену сковороду з жиром з бекону, додайте так само нарізаний часник і обсмажте, постійно мішаючи, до їх розм'якшення.

Крок - 3
04

Потім засипте в сковороду з цибулею борошно і, постійно помішуючи, обсмажуйте, до однорідного стану.

Крок - 4
05

Посипте вміст сковороди паприкою, приправте сушеним кмином. Додайте в сковороду трохи томатного пюре (можна використовувати кетчуп або томатний соус), ретельно все перемішайте і протоміть вміст ще кілька хвилин.

Крок - 5
06

Надішліть вміст сковороди в каструлю з раніше підготовленим бульйоном та м ясом і знову відправте на плиту. Тепер дрібніше наріжте квашену капусту, але заздалегідь вимийте її невеликою кількістю холодної води, якщо вона може бути занадто кислою. Подрібнену капусту теж відправте в каструлю і добре все перемішайте.

Крок - 6
07

Потім додайте в каструлю, попередньо нарізану тонкими кільцями гостру ковбасу, добре все перемішайте і залиште суп покипіти.

Крок - 7
08

Варіть суп близько 20 хвилин, потім налийте трохи гарячого бульйону в миску зі сметаною, добре перемішайте, а потім поверніть його в каструлю, щоб приправити капусняк. На цьому етапі посоліть суп і приперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 8
09

Далі додайте в каструлю попередньо нашатковану зелень кропу, перемішайте все і подавайте готовий капусняк з квашеною капустою і беконом до столу, приправивши сметаною чи вершками.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Булочка шкільна - покроковий рецепт, фото 1 Булочка шкільна 120 5 3 з 5 - детальніше -
Салат Десяточка - покроковий рецепт, фото 1 Салат Десяточка 90 2 3 з 5 - детальніше -
Часникові грінки з білого хліба - покроковий рецепт, фото 1 Часникові грінки з білого хліба 35 5 2 з 5 - детальніше -
Пиріг з цибулею і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з цибулею і сиром 50 4 3 з 5 - детальніше -