Укр
Рус
Капусняк Перші страви Російська кухня

Капусняк пісний

( 4.8621 4 529 29 оцінок)

3600 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Капусняк пісний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Оскільки капусник є дуже ситним і наваристим супом, то багато хто ледве вірять, що він відноситься до категорії дієтичних страв. Але уявіть собі, що це дійсно так і сьогодні ми доведемо вам, що така страва, як капусник, відмінно підійде для обіду під час посту. Хочу запропонувати вашій увазі рецепт пісного капусника зі свіжої капусти. Приготувати пісний капусняк простіше простого, адже в його склад входить не так вже й багато продуктів тому звісно, і клопоту менше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Капусняк пісний" (на 100 грам)

  • Білки0.7 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи2.8 гр.
  • Калорії17 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте трохи оливкового або рослинного масла у великій антипригарній сковороді. Додайте в розігріту сковорідку попередньо вимиту і дрібно нашатковану зелену цибулю і заздалегідь очищений від насіння і хвостика, а потім дрібно нарізаний різного кольору солодкий перець і обсмажуйте, помішуючи, кілька хвилин, поки вони не стануть м'якими.

Крок - 1
02

Додайте так само в сковорідку заздалегідь очищену від шкірки і нарізану кільцями молоду моркву і спочатку вимиту, а потім подрібнену селеру і варіть вміст ще 1-2 хвилини.

Крок - 2
03

Тепер додайте в ємність до решти інгредієнтів заздалегідь вимиті і крупно нарізані гриби і попередньо нарізані червоні помідори і варіть все, періодично помішуючи, ще приблизно хвилину.

Крок - 3
04

Велику каструлю помістіть на плиту, налийте в неї воду і доведіть до кипіння. Додайте в каструлю з окропом бульйонні кубики або на ваш вибір приправи.

Крок - 4
05

Перекладіть приготовані раніше овочі зі сковороди в каструлю з киплячою водою. Додайте так само в каструлю томатний сік або кетчуп і попередньо вимиту і дрібно нашатковану спеціальним ножем капусту, перемішайте все, і знову доведіть вміст до кипіння.

Крок - 5
06

Зменшіть вогонь до середнього, приправте вміст за смаком цибульним порошком, меленим чорним перцем і сіллю. Накрийте ємність кришкою, і варіть суп на повільному вогні близько 2 годин.

Крок - 6
07

Готовий капусняк пісний акуратно розлийте в глибокі кухонні мисочки і подавайте гарячим до столу зі свіжим хлібом або хлібцями. Можете додати в суп свіжу сметану і посипати свіжою нашаткованою зеленню.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Хворост на горілці - покроковий рецепт, фото 1 Хворост на горілці 55 3 3 з 5 - детальніше -
Закуска із лаваша з рибою - покроковий рецепт, фото 1 Закуска із лаваша з рибою 50 3 3 з 5 - детальніше -