Укр
Рус
Капусняк Перші страви Російська кухня

Капусняк

( 4.5000 3 58 8 оцінок)

1525 - переглядів
80 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Капусняк - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Капусняк - це смачний суп з кислою капустою і м'ясом, в даному випадку бекон, яловичина і ковбаски, а ще кілька основних овочів, приправлених численними спеціями. Бажаємо смачного і швидкого приготування капустяного супу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Капусняк" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири6.6 гр.
  • Вуглеводи3.4 гр.
  • Калорії91 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті буде використовуватися квашена капуста. Ось з неї і почніть. Викладіть квашену капусту на обробну дошку (бажано більшу частину соку віджати) і ножем наріжте її дрібніше. Помістіть подрібнену капусту в глибоку каструлю.

Крок - 1
02

Потім залийте капусту водою, повністю покривши овоч, додайте лавровий лист, запашний перець і кмин. Далі засипте так само в каструлю чорний перець горошок і відправте ємність на плиту і варіть близько 20 хвилин.

Крок - 2
03

Далі викладіть на кухонну дошку шматок яловичого м'яса і гострим ножем наріжте його досить великими шматками. Тепер викладіть сюди ж бекон, наріжте тонкою соломкою і відправте теж в миску до м'яса. Далі викладіть на дошку кільце ковбаси і наріжте її невеликими шматками.

Крок - 3
04

Тепер очистіть від лушпиння цибулю, а потім на кухонній дошці наріжте його дрібними кубиками. Очистіть від шкірки картоплю, помийте, а потім наріжте в невелику миску дрібними кубиками. Далі очистіть від шкірки молоду моркву, корінь селери і петрушки.

Крок - 4
05

Тепер помістіть на плиту ще одну каструлю, покладіть в неї нарізану яловичину і залийте водою. Потім покладіть в каструлю очищений корінь селери, петрушки і моркву. Додайте лавровий лист, запашний перець і покладіть раніше нарізаний бекон.

Крок - 5
06

Накрийте каструлю кришкою і доведіть до кипіння. У процесі варіння знімайте ложкою піну. Далі рясно посоліть вміст каструлі, приперчіть чорним меленим перцем, накрийте кришкою і варіть, до розм'якшення овочів, не менше півгодини.

Крок - 6
07

Далі за допомогою вилки виловіть з каструлі відварені овочі і додайте в ємність нарізані шматки ковбаси. Потім засипте в каструлю нарізану картоплю, добре все перемішайте, накрийте кришкою і продовжуйте варити на слабкому вогні.

Крок - 7
08

Тепер раніше відварену моркву, корінь селери і петрушки натріть на самій великій тертці, а потім назад відправте в каструлю до решти інгредієнтів.

Крок - 8
09

Перемішайте, накрийте кришкою і продовжуйте варити. А тим часом помістіть невелику сковорідку на плиту, укладіть в неї вершкове масло і максимально розігрійте. Засипте в гаряче масло, раніше нарізану цибулю і обсмажуйте, помішуючи, до золотистості овоча.

Крок - 9
10

Тепер перелийте відварену квашену капусту разом з водою в ємність з іншими інгредієнтами, додайте сюди ж обсмажену цибулю, перемішайте все, накрийте кришкою і варіть, до повної готовності, приблизно 20 хвилин.

Крок - 10
11

Готовий капусняк розлийте по глибоких тарілках і подавайте гарячим до обіднього столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат нісуаз зі свіжого тунця - покроковий рецепт, фото 1 Салат нісуаз зі свіжого тунця 45 5 3 з 5 - детальніше -
Том ям з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Том ям з куркою 65 5 3 з 5 - детальніше -
Паста з кальмарами - покроковий рецепт, фото 1 Паста з кальмарами 35 4 3 з 5 - детальніше -
Халва з манки - покроковий рецепт, фото 1 Халва з манки 65 4 3 з 5 - детальніше -