Якщо ви шукаєте смачний і ефектний десерт, значить капкейки з райдужним кремом - це те, що вам потрібно. Перед такою красою не зможуть встояти ні домашні, ні гості. Всі секрети створення ідеального різнобарвного крему в нашому рецепті.
У глибоку миску викладіть розм'якшене вершкове масло. Збийте міксером поступово вводячи цукрову пудру.
В окрему ємність вбийте яйця, влийте екстракт ванілі і лимонний сік. Перемішайте до однорідності.
Продовжуйте збивати масло на мінімальних обертах і поступово додайте до нього яєчну суміш. Коли маса загусне, додайте просіяне борошно і кондитерське посипання. Перемішайте великою ложкою. Якщо тісто вийшло дуже густе, додайте 2-3 ст. л. молока.
У підготовлені формочки для кексів викладіть ложкою тісто. Не заповнюйте до самого верху, щоб залишився запас. Тісто під впливом температури підніметься. Розігрійте духовку до 160 ° С і випікайте капкейки протягом 20-22 хвилин до золотистої скоринки. Готовність перевіряйте зубочисткою. Якщо після проколювання її поверхня суха, випічка готова.
Поки кекси в духовці займіться приготуванням крему. У глибокій ємності збийте розм'якшене вершкове масло.
Додайте цукрову пудру і перемішайте силіконовою лопаткою, щоб при роботі міксера пудра не розліталася. Після чого продовжуйте збивати на середніх оборотах. Додайте екстракт ванілі і перемішайте.
Підготуйте мисочки за кількістю квітів, які ви оберете. Розділіть крем на рівні частини, викладіть кожну в окрему ємність і додайте барвник.
На робочій поверхні розстеліть харчову плівку. Один за іншим викладіть крем в формі доріжки. Бажано це робити в прохолодному приміщенні, щоб масло не встигло розтанути.
За допомогою плівки скрутіть «веселку» в рулетик і злегка ущільніть. Один край загорніть, а другий трохи загостріть і зробіть надріз ножицями.
Візьміть кондитерський мішок з фігурною насадкою і акуратно вкладіть в нього плівку з кремом надрізом вниз.
Перед тим, як прикрашати капкейки, переконайтеся, що вони повністю охололи. Нанесіть різнокольоровий крем круговими рухами. Смачне і дуже красиве частування готове. До подачі на стіл зберігайте його в холодильнику. Приємного вам чаювання!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти