Укр
Рус
Кекси Випічка Французька кухня

Капкейки з райдужним кремом

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

1306 - переглядів
75 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Капкейки з райдужним кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: Формочка

опис

Якщо ви шукаєте смачний і ефектний десерт, значить капкейки з райдужним кремом - це те, що вам потрібно. Перед такою красою не зможуть встояти ні домашні, ні гості. Всі секрети створення ідеального різнобарвного крему в нашому рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Капкейки з райдужним кремом" (на 100 грам)

  • Білки2.1 гр.
  • Жири25.6 гр.
  • Вуглеводи56.6 гр.
  • Калорії462 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску викладіть розм'якшене вершкове масло. Збийте міксером поступово вводячи цукрову пудру.

Крок - 1
02

В окрему ємність вбийте яйця, влийте екстракт ванілі і лимонний сік. Перемішайте до однорідності.

Крок - 2
03

Продовжуйте збивати масло на мінімальних обертах і поступово додайте до нього яєчну суміш. Коли маса загусне, додайте просіяне борошно і кондитерське посипання. Перемішайте великою ложкою. Якщо тісто вийшло дуже густе, додайте 2-3 ст. л. молока.

Крок - 3
04

У підготовлені формочки для кексів викладіть ложкою тісто. Не заповнюйте до самого верху, щоб залишився запас. Тісто під впливом температури підніметься. Розігрійте духовку до 160 ° С і випікайте капкейки протягом 20-22 хвилин до золотистої скоринки. Готовність перевіряйте зубочисткою. Якщо після проколювання її поверхня суха, випічка готова.

Крок - 4
05

Поки кекси в духовці займіться приготуванням крему. У глибокій ємності збийте розм'якшене вершкове масло.

Крок - 5
06

Додайте цукрову пудру і перемішайте силіконовою лопаткою, щоб при роботі міксера пудра не розліталася. Після чого продовжуйте збивати на середніх оборотах. Додайте екстракт ванілі і перемішайте.

Крок - 6
07

Підготуйте мисочки за кількістю квітів, які ви оберете. Розділіть крем на рівні частини, викладіть кожну в окрему ємність і додайте барвник.

Крок - 7
08

На робочій поверхні розстеліть харчову плівку. Один за іншим викладіть крем в формі доріжки. Бажано це робити в прохолодному приміщенні, щоб масло не встигло розтанути.

Крок - 8
09

За допомогою плівки скрутіть «веселку» в рулетик і злегка ущільніть. Один край загорніть, а другий трохи загостріть і зробіть надріз ножицями.

Крок - 9
10

Візьміть кондитерський мішок з фігурною насадкою і акуратно вкладіть в нього плівку з кремом надрізом вниз.

Крок - 10
11

Перед тим, як прикрашати капкейки, переконайтеся, що вони повністю охололи. Нанесіть різнокольоровий крем круговими рухами. Смачне і дуже красиве частування готове. До подачі на стіл зберігайте його в холодильнику. Приємного вам чаювання!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Карась у тархуновом соусі - покроковий рецепт, фото 1 Карась у тархуновом соусі 30 3 3 з 5 - детальніше -
Галушки - покроковий рецепт, фото 1 Галушки 40 5 3 з 5 - детальніше -
Кляр - покроковий рецепт, фото 1 Кляр 15 1 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Курячі котлети - покроковий рецепт, фото 1 Курячі котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Соковиті відбивні - покроковий рецепт, фото 1 Соковиті відбивні 35 2 3 з 5 - детальніше -
Морозиво смачне - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво смачне 40 2 3 з 5 - детальніше -