Укр
Рус
Макарони Другі страви Італійська кухня

Каннеллоні з рікоттою і шпинатом

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

679 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Каннеллоні з рікоттою і шпинатом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити, Випікати

опис

Каннеллоні з рікоттою і шпинатом - популярна страва. В даному рецепті каннеллоні наповнюються начинкою зі шпинату з сиром і випікаються під соусом з томатів. Виходить ніжна і соковита вегетаріанська страва для сімейного обіду або вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Каннеллоні з рікоттою і шпинатом" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири16.7 гр.
  • Вуглеводи19.3 гр.
  • Калорії266 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Закип'ятіть в каструлі воду, посоліть і проваріть каннеллоні протягом 4 хвилин (до напівготовності). Шумівкою перекладіть бланширвані макарони в холодну воду, щоб зупинити процес приготування. Потім вийміть пасту з води і просушіть.

Крок - 1
02

Поставте на вогонь сковороду і розігрійте в ній трохи оливкового масла. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і видавіть через прес прямо в сковороду. Смажте часник на середньому вогні до золотистого (близько 1 хвилини).

Крок - 2
03

Шпинат вимийте і висушіть, а потім відправте в сковороду до часнику і тушкуйте, поки листя не дадуть сік і не стануть м'якими (близько 2 хвилин). Припущений шпинат остудіть, дрібно поріжте ножем і перекладіть в миску для змішування.

Крок - 3
04

Додайте в шпинат рікотту, посоліть і поперчіть за смаком. Натріть на дрібній тертці пармезан і теж додайте в начинку.

Крок - 4
05

Свіжий базилік вимийте, просушіть, подрібніть ножем і відправте в загальну миску. Перемішайте інгредієнти начинки до однорідності.

Крок - 5
06

У форму для запікання влийте будь-який томатний соус на ваш вибір. Наповніть підготовлені каннеллоні шпинатно-сирною начинкою.

Крок - 6
07

Фаршировані макарони викладіть у форму з томатним соусом. Приправте каннеллоні сушеним орегано і залийте зверху залишеним томатним соусом.

Крок - 7
08

Моцареллу натріть на крупній тертці і присипте страву зверху. Поверх моцарели натріть пармезан. Закрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

Крок - 8
09

Через 20 хвилин запікання зніміть фольгу, щоб на страві утворилася рум'яна кірочка. Подавайте каннеллоні з рікоттою і шпинатом теплими або гарячими зі свіжими овочами. Якщо макарони залишаться, розігрійте їх на наступний день - і вони стануть ще смачніше. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний картопляний салат - покроковий рецепт, фото 1 Класичний картопляний салат 50 5 3 з 5 - детальніше -
Салат Десяточка - покроковий рецепт, фото 1 Салат Десяточка 90 2 3 з 5 - детальніше -
Ромштекс - покроковий рецепт, фото 1 Ромштекс 35 1 2 з 5 - детальніше -
М’ясний бульйон - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний бульйон 180 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти