Укр
Рус
Макарони Другі страви Італійська кухня

Каннеллоні з м’ясним фаршем

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

739 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Каннеллоні з м’ясним фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Каннеллоні з м'ясним фаршем - апетитні фаршировані макарони в італійському стилі. Начинка з м'ясного фаршу робить страву ситною, а овочевий соус привносить різноманітність смаків і ароматів. Разом виходить неймовірно смачна і поживна страва для всієї родини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Каннеллоні з м’ясним фаршем" (на 100 грам)

  • Білки9.9 гр.
  • Жири11.2 гр.
  • Вуглеводи17.2 гр.
  • Калорії217 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими шматочками. Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте половину нарізаної цибулі до прозорості.

Крок - 1
02

Болгарський перець вимийте, просушіть, видаліть хвостик, насіння і перегородки, а м'якоть наріжте кубиками. Додайте подрібнений перець в сковороду з цибулею, перемішайте, посоліть і поперчіть. Смажте все разом до м'якості перцю.

Крок - 2
03

Помідори вимийте і висушіть. Зробіть зверху хрестоподібні надрізи і бланшуйте томати в окропі 2-3 хвилини, а потім відразу перекладіть в холодну воду. Зніміть з помідорів підняту шкурку, а м'якоть натріть на тертці або перебийте блендером в пюре. Влийте томатне пюре в сковороду з цибулею і перцем і перемішайте.

Крок - 3
04

Накрийте сковороду кришкою і томіть соус до стану густої пасти, а потім перекладіть в миску. Знову розігрійте на сковороді рослинне масло, Відправте туди половину нарізаної ріпчастої цибулі, посоліть, поперчіть і перемішайте, щоб спеції розподілилися рівномірно.

Крок - 4
05

Додайте на сковороду з цибулею м'ясний фарш і, помішуючи, смажте до напівготовності, а потім перекладіть в окрему ємність.

Крок - 5
06

Моцареллу натріть на дрібній тертці, всипте в фарш і перемішайте до однорідності.

Крок - 6
07

Перекладіть підготовлений фарш в кондитерський мішок або поліетиленовий пакет з обрізаним куточком і начиніть каннеллоні.

Крок - 7
08

У форму для випічки викладіть половину раніше приготовленого овочевого соусу і рівномірно розподіліть по дну.

Крок - 8
09

Зверху викладіть фаршировані каннеллоні. Покрийте макарони соусом. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Крок - 9
10

Готові каннеллоні з м'ясним фаршем вийміть з духовки, злегка остудіть і розкладіть по порційних тарілках. Прикрасьте страву свіжим базиліком і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Грудинка - покроковий рецепт, фото 1 Грудинка 120 1 3 з 5 - детальніше -
Пісні рибні котлети з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Пісні рибні котлети з сьомги 40 4 2 з 5 - детальніше -
Грибний бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Грибний бульйон 50 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Зрази м’ясні з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Зрази м’ясні з яйцем 55 5 3 з 5 - детальніше -
Террін з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Террін з баклажанів 55 4 75 з 5 - детальніше -
Шаурма з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з грибами 45 3 3 з 5 - детальніше -
Гірчиця французька - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця французька 50 1 2 з 5 - детальніше -