Каннеллоні з м'ясним фаршем - апетитні фаршировані макарони в італійському стилі. Начинка з м'ясного фаршу робить страву ситною, а овочевий соус привносить різноманітність смаків і ароматів. Разом виходить неймовірно смачна і поживна страва для всієї родини.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими шматочками. Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте половину нарізаної цибулі до прозорості.
Болгарський перець вимийте, просушіть, видаліть хвостик, насіння і перегородки, а м'якоть наріжте кубиками. Додайте подрібнений перець в сковороду з цибулею, перемішайте, посоліть і поперчіть. Смажте все разом до м'якості перцю.
Помідори вимийте і висушіть. Зробіть зверху хрестоподібні надрізи і бланшуйте томати в окропі 2-3 хвилини, а потім відразу перекладіть в холодну воду. Зніміть з помідорів підняту шкурку, а м'якоть натріть на тертці або перебийте блендером в пюре. Влийте томатне пюре в сковороду з цибулею і перцем і перемішайте.
Накрийте сковороду кришкою і томіть соус до стану густої пасти, а потім перекладіть в миску. Знову розігрійте на сковороді рослинне масло, Відправте туди половину нарізаної ріпчастої цибулі, посоліть, поперчіть і перемішайте, щоб спеції розподілилися рівномірно.
Додайте на сковороду з цибулею м'ясний фарш і, помішуючи, смажте до напівготовності, а потім перекладіть в окрему ємність.
Моцареллу натріть на дрібній тертці, всипте в фарш і перемішайте до однорідності.
Перекладіть підготовлений фарш в кондитерський мішок або поліетиленовий пакет з обрізаним куточком і начиніть каннеллоні.
У форму для випічки викладіть половину раніше приготовленого овочевого соусу і рівномірно розподіліть по дну.
Зверху викладіть фаршировані каннеллоні. Покрийте макарони соусом. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Готові каннеллоні з м'ясним фаршем вийміть з духовки, злегка остудіть і розкладіть по порційних тарілках. Прикрасьте страву свіжим базиліком і подавайте на стіл. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти