Укр
Рус
Канапе Закуски Італійська кухня

Канапе

( 4.9231 4 539 39 оцінок)

3010 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Канапе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня, Корейська кухня, Французька кухня, Східна кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Дуже проста і дешева закуска на святковому столі. Виходить дуже смачно і красиво. Не у всіх є можливість купити дорогі делікатеси навіть на святковий стіл. Але кожен хоче щось особливе. Пропонуємо вам рецепти простої і доступної закуски - канапе, які порадують вас не тільки своїм зовнішнім виглядом і чудовим смаком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе" (на 100 грам)

  • Білки9.2 гр.
  • Жири12.7 гр.
  • Вуглеводи5.8 гр.
  • Калорії185 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Хоча це досить проста закуска, але вона підійде для будь-якої домашньої вечірки і також стане ідеальною закускою напередодні Нового року або вечірки чи іншого свята. Головна перевага канапе в тому, що ви не втомлюєтеся під час приготування, а вони зникають зі столу ще швидше. Використовується як раз те, що є в холодильнику. Ось кілька варіантів приготування канапе. Акуратно намажте шматочок сиру майонезом.

Крок - 1
02

Потім поверх укладіть скибочки шинки і знову змастіть майонезом. Повторіть дію ще два рази, і закінчіть сиром. (Замість майонезу ми можемо використовувати вершковий-трав'яний сир.) Надішліть промазаний сир з шинкою, загорнутий в харчову плівку, в холодильник на півгодини.

Крок - 2
03

Після закінчення цього часу наріжте з охолоджених бутербродів 6 або 8 однакових шматочків. Вставте зубочистку з оливками в кожен сирний шматочок і перша порція канапе готова.

Крок - 3
04

Далі розкладіть скибочки лосося рівномірно на харчовій плівці, намажте рясно поверх вершковим сиром.

Крок - 4
05

Тепер посипте чорним меленим перцем і викладіть нарізані тонкими кільцями маслини. Посипте нашаткованою зеленою цибулею, і це буде останній шар, який можна акуратно посипати сіллю.

Крок - 5
06

Тепер вміст згорніть щільно, як рулет, і покладіть в холодильник мінімум на півгодини.

Крок - 6
07

Помістіть шматочок кропу на рулет з відстанню кожні 2 см і закріпіть зубочисткою із зеленою оливкою. Поріжте (між зубочистками з оливками) на шматочки і акуратно покладіть їх на блюдо.

Крок - 7
08

Наступний спосіб: розподіліть паштет на скибочку підсмаженого хліба, намазаний майонезом з обох сторін, і накрийте другою скибочкою підсмаженого хліба (намагайтеся, щоб скибочки були однакового розміру, або підріжте їх).

Крок - 8
09

Розріжте утворені шматки на 6 або 8 частин, покладіть шматочок петрушки на кожну частину і заколіть зубочисткою з червоним помідором черрі.

Крок - 9
10

Відріжте кінчик великого шприца. Далі сир, свіжий огірок і ковбасу наріжте однакового розміру смужками (близько 1 см). Шприц вставте в сир (сир не виймається) далі йде хліб, огірок, ковбаса і закінчуєте сиром.

Крок - 10
11

Тепер помістіть чорну маслину в зубочистку і вставте її в шари в шприці. Акуратно видавіть все шприцом. Готові канапе викладіть на гарне блюдо і подавайте до святкового столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шашлик з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з яловичини 40 3 2 з 5 - детальніше -
Шашлик з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з баранини 35 8 2 з 5 - детальніше -
Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Суп-пюре гарбузовий з каррі - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре гарбузовий з каррі 20 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясо в духовці - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо в духовці 60 3 3 з 5 - детальніше -
Сливове повидло - покроковий рецепт, фото 1 Сливове повидло 240 1 2 з 5 - детальніше -
Салат царський з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Салат царський з куркою 50 4 3 з 5 - детальніше -
Суфле класичне - покроковий рецепт, фото 1 Суфле класичне 45 2 3 з 5 - детальніше -