Укр
Рус
Канапе Закуски Італійська кухня

Канапе зі шпротами

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1122 - переглядів
25 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Канапе зі шпротами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Канапе зі шпротами частий гість на святковому столі. Але поєднанням звичних інгредієнтів можна легко здивувати, якщо приготувати популярну закуску за нашим рецептом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе зі шпротами" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири4.7 гр.
  • Вуглеводи13.6 гр.
  • Калорії120 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте намазку для хлібців. У глибоку миску додайте гірчицю і вершковий сир Філадельфія. Часник очистіть від лушпиння і подрібніть ножем або пропустіть через спеціальний прес. Додайте прянощі в загальну миску і перемішайте до однорідного стану.

Крок - 1
02

Викладіть на робочу поверхню хлібці овальної форми. Для приготування канапе, можна використовувати скибочки хліба різних сортів, грінки або сухарики.

Крок - 2
03

Нанесіть невелику кількість приготовленої намазки на хлібці і розподіліть рівним шаром. На край канапе покладіть шматочок зеленого салату або молодої капусти.

Крок - 3
04

Розріжте помідор навпіл, наріжте тонкими часточками і викладіть шматочки на хлібці.

Крок - 4
05

Яйце вимийте під проточною водою з дезінфікуючим засобом. Зваріть продукт круто і охолодіть в крижаній воді. Очистіть від шкаралупи і наріжте кружальцями. Викладіть яйце на листочки салату.

Крок - 5
06

Мариновані корнішони наріжте уздовж гармошкою, не дорізаючи до кінця 2-3 мм. Розправте соління віялом і викладіть на яйце.

Крок - 6
07

Цибулину очистіть від лушпиння, видаліть хвостики і наріжте тонкими півкільцями. Цибулю розподіліть на помідори. Шпроти перед додаванням на канапе, викладіть, щоб позбутися зайвої олії. Вибирайте великі екземпляри. На кожну закуску покладіть по одній рибці. На шпажки нанизайте по одній оливці.

Крок - 7
08

Свіжий огірок наріжте тонкими поздовжніми слайсами 10 см, складіть гармошкою і додайте на шпажку до оливки.

Крок - 8
09

Розправте і вставте в центр страви, імітуючи вітрило. Смачні і оригінальні канапе готові. Можна подавати у вигляді закуски або додавати як прикраса до готових страв. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -
Цезар з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з куркою 30 2 3 з 5 - детальніше -
Пшоняна каша на воді - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на воді 30 4 2 з 5 - детальніше -
Лечо - покроковий рецепт, фото 1 Лечо 40 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Млинці - покроковий рецепт, фото 1 Млинці 60 6 3 з 5 - детальніше -
Стейк з форелі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з форелі 30 1 2 з 5 - детальніше -
Болоньєзе вдома - покроковий рецепт, фото 1 Болоньєзе вдома 85 3 3 з 5 - детальніше -
Рулетики з кабачків з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики з кабачків з сиром 40 3 2 з 5 - детальніше -