Канапе зі шпротами частий гість на святковому столі. Але поєднанням звичних інгредієнтів можна легко здивувати, якщо приготувати популярну закуску за нашим рецептом.
Приготуйте намазку для хлібців. У глибоку миску додайте гірчицю і вершковий сир Філадельфія. Часник очистіть від лушпиння і подрібніть ножем або пропустіть через спеціальний прес. Додайте прянощі в загальну миску і перемішайте до однорідного стану.
Викладіть на робочу поверхню хлібці овальної форми. Для приготування канапе, можна використовувати скибочки хліба різних сортів, грінки або сухарики.
Нанесіть невелику кількість приготовленої намазки на хлібці і розподіліть рівним шаром. На край канапе покладіть шматочок зеленого салату або молодої капусти.
Розріжте помідор навпіл, наріжте тонкими часточками і викладіть шматочки на хлібці.
Яйце вимийте під проточною водою з дезінфікуючим засобом. Зваріть продукт круто і охолодіть в крижаній воді. Очистіть від шкаралупи і наріжте кружальцями. Викладіть яйце на листочки салату.
Мариновані корнішони наріжте уздовж гармошкою, не дорізаючи до кінця 2-3 мм. Розправте соління віялом і викладіть на яйце.
Цибулину очистіть від лушпиння, видаліть хвостики і наріжте тонкими півкільцями. Цибулю розподіліть на помідори. Шпроти перед додаванням на канапе, викладіть, щоб позбутися зайвої олії. Вибирайте великі екземпляри. На кожну закуску покладіть по одній рибці. На шпажки нанизайте по одній оливці.
Свіжий огірок наріжте тонкими поздовжніми слайсами 10 см, складіть гармошкою і додайте на шпажку до оливки.
Розправте і вставте в центр страви, імітуючи вітрило. Смачні і оригінальні канапе готові. Можна подавати у вигляді закуски або додавати як прикраса до готових страв. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти