Укр
Рус
Канапе Закуски Російська кухня

Канапе з в’яленими помідорами

( 4.9231 4 526 26 оцінок)

2634 - переглядів
30 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Канапе з в’яленими помідорами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Дуже складно, так практично неможливо, уявити собі хоч одне святкове застілля без канапе. Вони готуються нескладно, але завжди виглядають святково і витончено на святковому столі. А щоб прикраса столу була різноманітною, канапе можна готувати з різними начинками на ваш смак. Дуже багато всілякої різноманітності і поєднання продуктів використовується в приготуванні канапе, і рибні і м'ясні продукти, а також овочі і фрукти. Зовсім нескладно заготовити в'ялені помідори, так що представимо сьогодні вам швидку і смачну закуску з їх використанням. В якості основи канапе може бути що завгодно, від скибочки хліба, до шматочка сиру. Ми ж в нашому сьогоднішньому рецепті використовуємо листкове тісто. Для того, щоб наша закуска була не тільки смачною, а й дуже ошатною і незвичайною, спробуємо приготувати основу для канапе дуже оригінальним способом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з в’яленими помідорами" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири21 гр.
  • Вуглеводи10.8 гр.
  • Калорії266 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Деко для випічки застилаємо пергаментним папером. Беремо лист листкового тіста прямокутної форми і викладаємо на пергамент. До речі, тісто можна приготувати самостійно, а можна купити готове, якщо немає часу на його приготування.

Крок - 1
02

Як вже говорилося ми бажаємо трохи зоригінальничати, тому візьмемо п'ять чайних ложок і розкладемо поверх листкового тіста. Нам необхідно буде вирізати тісто в формі ложки, для цього візьмемо маленький гострий ніж і виріжемо по контуру кожної ложки, залишаючи на тісті зазор в 2,5 см. Решту тіста ми прибираємо, залишивши тільки тісто в формі ложки.

Крок - 2
03

Деко з тістом поміщаємо в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 15 - 20 хвилин.

Крок - 3
04

Після того, як побачите, що тісто приготувалося, деко дістаємо з духовки і залишаємо його охолонути.

Крок - 4
05

У чашу блендера або кухонного комбайна поміщаємо просочений кешью, додаємо туди цибулевий порошок. Потім досипаємо часниковий порошок і кидаємо харчові дріжджі.

Крок - 5
06

Після цього кладемо сіль, додаємо свіжо вичавлений лимонний сік, видавлений з половини лимона.

Крок - 6
07

Тепер кладемо вершковий сир (бажано вибрати високої жирності) і доливаємо трохи води. Після цього блендер закриваємо і змішуємо з його допомогою усі інгредієнти до утворення однорідної маси, за консистенцією схожою на крем.

Крок - 7
08

Остигнули випечені форми з тіста викладаємо на дощечку, видаляємо чайні ложки і в поглиблення, які утворені в процесі випічки, накладаємо заздалегідь приготовлену начинку.

Крок - 8
09

Зверху кладемо чайну ложку пасти тапенад, часточку в'яленого помідора і на завершення поміщаємо скибочку зеленого листочка базиліка. Чарівні їстівні «ложки» можете подавати до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Стейки тріски в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Стейки тріски в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -
Швидке тісто для пирога - покроковий рецепт, фото 1 Швидке тісто для пирога 60 1 2 з 5 - детальніше -
Галушки - покроковий рецепт, фото 1 Галушки 40 5 3 з 5 - детальніше -
Баклажанові рулетики - покроковий рецепт, фото 1 Баклажанові рулетики 50 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

?>