Канапе з сиром - мініатюрні гарячі бутерброди, які легко готуються, а виходять смачними і ситними. Відмінний рецепт для тих, кому потрібно терміново вгамувати голод, але не хочеться довго стояти біля плити. Канапе з сиром апетитно виглядають, чудово насичують і підходять навіть для святкового столу.
Спочатку приготуйте часникове масло для канапе. Вершкове масло заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно злегка розм'якшилося, і викладіть в миску для змішування.
Петрушку вимийте, обтрусіть від вологи, дрібно поріжте ножем і додайте в ємність з маслом.
Часник очистіть від лушпиння, наріжте дрібними кубиками і відправте до решти інгредієнтів. Посоліть за смаком і перемішайте вміст миски до однорідності. Часникова олія готова.
Займіться сирною начинкою. З'єднайте в одній ємності вершковий сир, курд чи пастоподібний сир, нарізану зелень петрушки і нарізаний кубиками червоний і жовтий болгарський перець.
Додайте подрібнену зелену цибулю і ретельно перемішайте інгредієнти.
Всипте в начинку пластівці перцю чилі, сушене орегано, сіль і мелений чорний перець. Знову все гарненько перемішайте.
Сформуйте канапе. Наріжте багет скибочками і у половини шматочків видаліть м'якуш. Цілісну скибочку покрийте часниковим маслом і покладіть зверху обідок зі скоринки без м'якушки.
Всередину викладіть трохи соусу чілі. Покрийте його сирною начинкою. Прикрасьте бутерброд свіжим листям базиліка. Зверху покришіть моцарелу.
Таким же чином приготуйте інші канапе з сиром. Викладіть бутерброди на застелений пергаментом деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин. Моцарелла повинна розплавитися і злегка зарум'яниться.
Прикрасьте канапе з сиром листям базиліка і подавайте на стіл. Вони виходять ніжними, ароматними і неймовірно смачними. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти