Укр
Рус
Канапе Закуски Російська кухня

Канапе з шинкою

( 4.9000 4 520 20 оцінок)

2935 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Канапе з шинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Мініатюрна красива закуска, яка при правильній подачі прикрасить будь-який святковий і навіть банкетний стіл, або відмінно підійде для фуршету - це канапе. Вони можуть складатися з найрізноманітніших продуктів, які вам більше подобаються в тому чи іншому поєднанні. Це можуть бути і м'ясо з овочами, і гриби, і соуси і фрукти, взагалі, все залежить від вашої фантазії і смаків. Тому рецептів цієї страви може бути незліченна кількість, і не останнє за популярністю - канапе з шинкою. Часу на їх приготування ви витратите абсолютно трохи, адже готується страва елементарно, просто необхідно підготувати інгредієнти і запастися шпажками. Запропонований мною рецепт канапе з шинкою обов'язково допоможе внести різноманітність навіть в саме звичне меню вашої родини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з шинкою" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири4 гр.
  • Вуглеводи23.5 гр.
  • Калорії158 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування канапе за нашим рецептом найкраще використовувати білий батон, а взагалі в ідеалі для шинки підходить багет, адже чорний хліб поєднується краще з солоною рибкою. Багет нарізаємо невеликими шматочками, яким способом, це вже як вам підказуємо ваша фантазія - можна квадратиками, ромбиками або навіть трикутниками.

Крок - 1
02

  Головне постаратися зробити канапе досить маленького розміру, щоб зручно було їх з'їсти за пару укусів. Втім, якщо вони розміром побільше, то це вже самий натуральний бутерброд. Білий хліб відмінно поєднується з шинкою, пікантності додасть гірчиця, а кислий огірочок - гостроту. Яловичу шинку нарізаємо тонкими скибочками, щоб слайси легко згорталися.

Крок - 2
03

Мариновані огірочки беремо краще середнього розміру, досить тонкої текстури, щоб вони не падали зі шпажки, перерізаємо навпіл навкіс поперек огірка.

Крок - 3
04

Нарізані заздалегідь шматочки багета намазуємо столовим ножем дуже тоненьким шаром гірчицю, в принципі, намазку можна вибрати і іншу, але в нашому випадку більш підходящий варіант саме цей.

Крок - 4
05

В кожній половинці огірка гострим ножем робимо три розрізи, трохи розправляємо його віялом і викладаємо на краєчок часточки багета, намазаного гірчицею.

Крок - 5
06

Скибочку шинки красиво згортаємо і теж поміщаємо на шматочок батона. Зверху шинку накриваємо свіжим листком петрушки.

Крок - 6
07

Вимитий помідор черрі нарізаємо кружечками, кладемо один кружечок на бутерброд і знову опускаємо гарний червоний листочок коріандру, хоча замість нього сміливо можна застосувати листя базиліка.

Крок - 7
08

І на завершення всю цю споруду скріплюємо шпажкою, яку в приготуванні зазвичай використовуємо для додання страві оригінального виду, та й з ними набагато зручніше взяти канапе в руку.

Крок - 8
09

Приготовлені канапешки красиво викладаємо рядочками і можна подавати до столу.  

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Котлети гречаники - покроковий рецепт, фото 1 Котлети гречаники 45 3 2 з 5 - детальніше -
Какао з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Какао з молоком 10 2 1 з 5 - детальніше -
Яйця з печінкою тріски - покроковий рецепт, фото 1 Яйця з печінкою тріски 30 2 2 з 5 - детальніше -
Кесаділья - покроковий рецепт, фото 1 Кесаділья 25 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Яєчня по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня по-французьки 35 4 2 з 5 - детальніше -
Джем з мандаринів - покроковий рецепт, фото 1 Джем з мандаринів 65 1 2 з 5 - детальніше -