Укр
Рус
Канапе Закуски Російська кухня

Канапе з шинкою і сиром

( 4.8889 4 518 18 оцінок)

2262 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Канапе з шинкою і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Сьогодні мені б хотілося запропонувати чудовий варіант любителям всіляких і різноманітних холодних закусок - маленькі бутерброди з оригінальною назвою канапе. Страва не просто смачна, але настільки яскрава і незвичайна, що з її присутністю будь-який фуршет легко перетвориться в святкове застілля, не витративши при цьому особливих зусиль і витрат. У приготуванні ця закуска досить нескладна, а можливостей комбінацій в ній самих різних продуктів маса, що дозволяє канапе подати у всіляких варіантах. Головне, щоб використані інгредієнти поєднувалися, але ніхто і ніщо не може обмежувати вас в бажаннях сміливо креативити. Сьогодні ми будемо готувати канапе з шинкою і сиром, ситну і смачну закуску, котра відмінно урізноманітнює ваш святковий стіл.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з шинкою і сиром" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи12.5 гр.
  • Калорії182 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, давайте підготуємо усе необхідне і приступимо до роботи. Перш за все нам необхідно приготувати мастило для основи нашої майбутньої закуски. Для цього в глибоку посудину покладіть майонез, потім додайте гірчицю і добре перемішайте, утворивши однорідну масу.

Крок - 1
02

Тепер підготуйте один з інгредієнтів начинки. Візьміть помідори, добре вимийте і наріжте тонкими кружечками гострим ножем. Помідори потрібно взяти досить тверді, щоб не розтікалися.

Крок - 2
03

Для приготування канапе можна використовувати будь-яку основу, але я пропоную в сьогоднішньому нашому варіанті використовувати готові борошняні коржики. До речі, їх можна сміливо замінити листами тонкого лаваша або листкового тіста. Отже, візьміть корж, розкладіть на обробній дошці і добре змастіть по всьому периметру майонезно - гірчичною масою, дещо не домазуючи до самих країв.

Крок - 3
04

Вимиті і висушені листя салату викладіть поверх змащеного коржа, так, щоб накрити його повністю. До речі листя салату краще використовувати різнокольорові, наприклад фіолетово - зелені, так буде колоритніше виглядати майбутня страва.

Крок - 4
05

Зверху на листя покладіть нарізаний дуже тонкими скибочками вершковий сир.

Крок - 5
06

Шинку поріжте тонкими кружечками і накрийте ними скибочки сиру. Постарайтеся викласти кільця шинки красиво, в формі квітки.

Крок - 6
07

Після цього покладіть наверх шматочки оранжевого сиру, і знову накрийте шинкою, трохи притисніть.

Крок - 7
08

Тепер ще викладіть зрідка поверх шинки трохи вершкового сиру, нарізаного тонкими смужками, і на завершення - колечка помідор. Після цього трохи присоліть і поперчіть.

Крок - 8
09

Тепер усе це спорудження акуратно згорніть рулетом, щоб всі інгредієнти добре були заховані в коржик, скріпіть дерев'яними шпажками і наріжте часточками шириною приблизно 4 см.

Крок - 9
10

Викладіть кожну приготовану канапе з шпажкою на тарілку і прикрасьте чорними оливками.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тушкована капуста - покроковий рецепт, фото 1 Тушкована капуста 40 4 2 з 5 - детальніше -
Пишні оладки - покроковий рецепт, фото 1 Пишні оладки 30 4 2 з 5 - детальніше -
Панакота - покроковий рецепт, фото 1 Панакота 150 2 3 з 5 - детальніше -
Глінтвейн - покроковий рецепт, фото 1 Глінтвейн 60 5 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пастрома зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома зі свинини 60 6 3 з 5 - детальніше -
Мус без яєць - покроковий рецепт, фото 1 Мус без яєць 50 3 3 з 5 - детальніше -
Торт Сльоза слона - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сльоза слона 70 5 4 з 5 - детальніше -