Укр
Рус
Канапе Закуски Середземноморська кухня

Канапе з рибою

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

2031 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Канапе з рибою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Поповніть святкове меню витонченою красивою закускою під назвою канапе. Це маленькі бутерброди, які найчастіше подаються на шпажках, яскраві, апетитні, виступають прикрасою будь-якого застілля. Особливою перевагою канапе, яку цінують усі господині, є швидкість в приготуванні, що дозволяє заощадити час для інших страв. Одним з популярних рецептів є канапе з рибою. На ряду з іншими закусками, в яких використовуються різні види м'яса, канапе з рибою нітрохи не поступаються за смаковими якостями.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Канапе з рибою" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири1.7 гр.
  • Вуглеводи23 гр.
  • Калорії134 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуємо усі компоненти нашої страви. Для канапе з рибою відмінно підійде копчений лосось, який можна придбати в будь-якому супермаркеті. Філе нарізаємо на маленькі кубики і складаємо в окремій ємності.

Крок - 1
02

Потім чистимо від лушпиння цибулину, миємо її і дрібно шаткуємо. Також подрібнюємо каперси і солоні огірки, які додадуть страві особливої пікантності і яскравості смаку.

Крок - 2
03

Наступними миємо зелену цибулю і кріп. Пір'я цибулі теж нарізаємо. Тепер з'єднуємо разом нарізану рибу, огірки, каперси, зелену і ріпчасту цибулю.

Крок - 3
04

Поливаємо усе соєвим соусом і видавлюємо сік з половинки лайма. Також солимо і перчимо на смак, а потім усе ретельно перемішуємо, щоб всі інгредієнти взаємно просочилися усіма смаками.

Крок - 4
05

Після цього нарізаємо багет на скибочки товщиною приблизно один сантиметр.

Крок - 5
06

Лимон миємо й нарізаємо на тонкі шматочки (чверть колечка), але можна будь-яким зручним для вас способом.

Крок - 6
07

Також попередньо варто підготувати каперси для прикраси. Для цього беремо кожну штучку і поділяємо листочки таким чином, щоб виходила певна квіточка. Насправді це виходить дуже просто.

Крок - 7
08

Ну що ж, всі складові готові, приступаємо до завершального етапу - формування канапе. На кожну скибочку багета накладаємо нашу ароматну і красиву на вигляд начинку. Не шкодуємо її, викладаємо досить товстим шаром.

Крок - 8
09

Зверху прикрашаємо розкритим каперси, шматочком лимона і гілочкою кропу. Канапе з рибою, приготовані за цим рецептом виходять дуже красивими, чепурними і апетитними, що і потрібно для святкового столу.

Крок - 9
10

Крім цього вони мають просто божественний аромат і не менш прекрасний смак. Поєднання продуктів підходить всім, в тому числі і для тих, хто сидить на дієті. Залишається швидше подати їх до столу, щоб гості насолодилися цією дуже смачною закускою і оцінили ваш кулінарний талант.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат Гранатовий браслет - покроковий рецепт, фото 1 Салат Гранатовий браслет 50 4 4 з 5 - детальніше -
Пелюстка маринована - покроковий рецепт, фото 1 Пелюстка маринована 60 6 1 з 5 - детальніше -
Торт Чорний принц - покроковий рецепт, фото 1 Торт Чорний принц 60 7 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат Принц - покроковий рецепт, фото 1 Салат Принц 25 4 2 з 5 - детальніше -
Салат з кукурудзою і яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кукурудзою і яблуками 30 2 2 з 5 - детальніше -
Паста з мідіями - покроковий рецепт, фото 1 Паста з мідіями 50 4 3 з 5 - детальніше -
Гуакамоле класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле класичний рецепт 55 1 3 з 5 - детальніше -